כללי מחשב נייד חזק ואיכותי לגרפיקה

• הוסף לסימניות
אני עובדת כמעצבת גרפית עצמאית,
ואני מחפשת מחשב נייד חזק ואיכותי
בשביל עבודה יומיומית (בעיקר תוכנות פוטושופ, אילוס' ואינדיזיין),
מי שיכול להמליץ לי מנסיון על מחשב חזק ואיכותי,
(וכן בסביבות כמה העלות של דבר זה)?

תודה מראש לכל העוזרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמולט;2371042:

תודה מראש לכל העוזרים.

באופן כללי:
דיסק קשיח ssd
מעבד i7
16 gb זכרון ram
לפחות 1 gb זכרון בכ.מסך

אם את בנייח המפרט יכול להיות גמיש יותר אבל בנייד זה חשוב מאד.
אמור לעלות לפחות 4,000

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קניתי בתחילת השנה מחשב מהניק bris - ברנד ואני מאד מאוד מרוצה, הן מהשירות והן מהמחשב.
אני עובד גם על תוכנות כשלך והכל רץ חלק,
הדגם הוא dell m68310
עלה לי דרכו 8,000 ש"ח מחו"ל במקום 12,000 בארץ.
ובתוספת SSD 256GB (מלבד 1T SATA)
מצו"ב המפרט

יכול להיות שהמחשב הספציפי הזה הוא קצת יקר, אבל למעשה מי שמבין בשוק יודע שבמחשבים ניידים, צריך את החומרים היותר טובים, בלי זה אתה תפגש בטכנאי מדי כמה שנים, מלבד המפרט החזק שלו.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לגרפיקה מומלץ
כרטיס מסך לפחות 2ג' ואפי' 4ג'
וכמובן SSD למערכת ותוכנות

• הוסף לסימניות
בנתיים כל המחשבים של 'דל' שנתקלתי בהם חזקים מאד בדיוק עד תום תקופת האחריות (שלוש שנים בערך..) ואז מתחילים לעשות בעיות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמולט;2371042:

לגרפיקה מספיק גם i5
כל חברה יכולה להיות טובה בתנאי שקונים מטכנאי ולא בחנות!

• הוסף לסימניות
אני רכשתי אצל פרסומון ועובד עם התוכנות הנ"ל ומאד מרוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Loochi;2371938:
בנתיים כל המחשבים של 'דל' שנתקלתי בהם חזקים מאד בדיוק עד תום תקופת האחריות (שלוש שנים בערך..) ואז מתחילים לעשות בעיות..

מנסיון את לא צודקת

• הוסף לסימניות
מנסיון
אם אתם מעוניינים לעבוד רציני
עזבו את הנייד
זה רק לגיבוי
רק נייח
הוא יותר חזק ולגרפיקה צריך משהו תותח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Loochi;2371938:

מידיעה, מחשבים מהסדרה שציינתי DELL M6800 ומעלה, יכולים להחזיק 6-7 שנים.
מדובר במחשב לא יפה בעליל יחסית ל2017 בו כל המחשבים נראים כמו איזה חללית, זה קופסה שחורה שנפתחת, אפשר לראות שהחומרים מהם בנוי המחשב איכותיים במיוחד, ממליץ...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י עילום;2372641:

עלה לי 7,800 ש"ח

ברור שבנייח יש יותר אפשרויות בפחות מחיר, רק כשאין ברירה וצריך משהו שמשתווה לנייח, אז זה התוצאה:eek:, וזה המחיר;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבנים;2372857:
עלה לי 7,800 ש"ח

ברור שבנייח יש יותר אפשרויות בפחות מחיר, רק כשאין ברירה וצריך משהו שמשתווה לנייח, אז זה התוצאה:eek:, וזה המחיר;)
איפה קנית?

• הוסף לסימניות
יש לי את המפלצת הזו כשנה, ממליץ.
קניתי אותו מאמזון קנדה (כ7500 אלף שח) בארץ זה היה נושק ל20,000 אלף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממליצה על DELL צריך לבדוק דגמים וכו'...
קניתי מחשב של DELL איך שהתחלתי להתעסק עם עניין של עיצוב היו לי שם פוטושופ, אילוסטרייטור, וגאס (עריכת סרטים) ועוד כל מיני....
בעדינות- חרשתי עליו!
כמובן שצריך לבדוק דגמים לי היה דגם inspiron n5110 (שזה פשוט, הייתי סטודנטית) עלה בסביבות ה3600 ש"ח לפני 5/6 שנים

יש להם דגמים מצוינים כמובן שלא כדאי פחות מ-i7

בכללי DELL זה ליגה!

הצלחות.

• הוסף לסימניות
זה אומנם אשכול שמיועד לחיפוש אחר מחשב נייד, אבל למי שמתחרט/ מעוניין במחשב נייח, אני מוכרת בצער מחשב חזק, מעולה, i7, נקנה לפני פחות משנה, בתוספת מסך סמסונג ענק. שניהם יחד עלו לנו 7,500₪ ואנחנו מוכרים ב6,000 כולל עכבר ומקלדת אלחוטיים.

מי שמעוניין יכתוב לי ואשלח לו את פרטי המפרט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה