מחשב נייד יד שניה

• הוסף לסימניות
האם זה סיכון לקנות מחשב נייד יד 2?
אני צריכה אותו בעיקר לאינטרנט. ללא שום תוכנות מיוחדות.
לעבודה מול לקוחות
על מה צריך להקפיד?
מה לבדוק?

(הציעו לי מחשב dell פנטיום 4 ב-900ש"ח- זה יקר מדי?)

התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח
(אם יש לכם למכור לי כזה- בשמחה.)

ביד 2 מצאתי את זה:
S250 11 אינץ' 1 GB זכרון 320 HARD לא היה בשימוש נמכר עכב אי שימוש

250 11 אינץ' 1 GB זכרון 320 HARD לא היה בשימוש נמכר עכב אי שימוש

איך זה נשמע?

• הוסף לסימניות
אין נסיון כי בד"כ לא עושים את זה.
אני בזמנו חיפשתי מחשב נייד יד שנייה, וגיליתי שצריך נס גדול שלא ליפול בזה.
וחשבתי לעצמי: אני מוכנה להשקיע 500 שקל בשביל מחשב יד שניה אז מדוע שלא אחלק 2000 שקל ל4 תשלומים וכבר אקנה חדש?
את לא יכולה לדעת למה מוכרים את המחשב, ואני יכולה להבטיח לך שאם הוא היה עובד מעולה לא היו מוכרים אותו.
טבעו של מחשב נייד להתקלקל מהר, ועדיף לך לשים בשביל זה 2000 שקל ולא 1000 ולדעת שיש לך אחריות לשנה, שלא התקינו לך וירוסים ותכנות שמאטות קצב, שהמסך לא מאותת פתאום, שאין בעיות עם המטען או עם המעבד, הבלאי במחשבים ניידים גדול כ"כ שתוך שנתיים המחשב נראה אחרת ממה שהוא נקנה.
אם כן החלטת לקנות מחשב חדש- ראיתי פרסומים בירושלים על מחשבים בסביבות ה2000 שקל של לנובו עם מעבד של I3 והייתי ממליצה לך לקנות אחד כזה.

• הוסף לסימניות
מאיזה גודל מסך זה כבר לא נחשב "מיני נייד" ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה