מחשב נייד יד שנייה

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לקנות מחשב נייד ביתי יד שניה (לדוגמה דל i3) השאלה האם מחשב באמת מתיישן... במידה ואני מנקה מאבק מחליף משחה טרמית ומחליף דיסק קשיח האם יש עוד דברים שיש להם בלאי?
תודה מראש לעונים..

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד למכור.
מעולה, מעבד i5.
מתאים גם לגרפיקאים.
פרטים נוספים- אם תהיה התענינות.
היה בשימוש כשנה.
מוכרת מטעמי השתדרגות..

• הוסף לסימניות
יש חלקים שיש להם בלאי ממש גדול , כמו סוללה ודיסק קשיח.
יש חלקים שהבלאי שלהם קשה למדידה ומאוד תלוי באיכות של המוצר , כמו לוח אם וכדו

ככלל , לא כדאי לגעת במחשב בן יותר מ 3 שנים , אאכ מדובר על דגם מיוחד (אולי למשל ה X220 וכדו שהוכחו כמאוד אמינים )

• הוסף לסימניות
דווקא משחה טרמית לא כדאי בדכ להחליף אאכ אתה מחליף את כל הגוף קירור.

רוב הסיכויים שלטווח ארוך של חודש ומעלה אתה רק תזיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2352626:
דווקא משחה טרמית לא כדאי בדכ להחליף אאכ אתה מחליף את כל הגוף קירור.

רוב הסיכויים שלטווח ארוך של חודש ומעלה אתה רק תזיק.
מה זה מזיק אם המצב העכשוי גורם להתחממות

• הוסף לסימניות
מעבד- כמעט ואין בלאי. לוח וזכרונות דרגה 2.
חוץ מזה- יש בלאי לכל הרכיבים חלקם יותר וחלקם פחות.

• הוסף לסימניות
אני מחפש לקנות מחשב נייד (13-15 אינצ') עד 500 ש"ח שעובד טוב.
אשמח להמלצות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה