- הוסף לסימניות
מחשב נייד דגם asus a53s
מתאים במיוחד לאינמטורים ומעצבים גרפיים!!
למה כדאי?
כרטיס רשתכונן אופטיDVD Super Multi x8 (Dual-layer)מצלמהמובניתשמערמקלים מובנים של Altec Lansing
מיקרופון מובנהכניסות ויציאות1x USB 3.0
2x USB 2.0
1x HDMI
1x VGA port/Mini D-sub
1x Microphone-in
1x Headphone-out
1x RJ45 LANקורא כרטיסיםSD, MMC, MSמערכת הפעלהWindows® 7 Home Premium x64סוללה6 תאיםמשקל (כולל סוללה)כ-2.6 ק"גממדים-אחריותבינלאומית לשנתיים כולל איסוף והחזרה מבית הלקוח באמצעות שליח
לפרטים ולקנייה התקשרו:
0547339697 - חני.
מתאים במיוחד לאינמטורים ומעצבים גרפיים!!
למה כדאי?
כי הוא בעל מעבד חזק i7, נפח זיכרון 8 גי'גה, מסך גדול 15.6", כונן DVD, עיצוב אלגנטי וגימור נאה, זמן סוללה ארוך.
למה ממש כדאי?
כולל בתוכו את תוכנות מאיה, אפטר אפקטס, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין. בנוסף,כולל בתוכו את המייקרוסופט אופיס כולו בעברית.
עוד אציין כי המחשב מרנדר ומוציא לפועל עבודות במהירות שלא נופלת ממחשב נייח.
כולל בתוכו את תוכנות מאיה, אפטר אפקטס, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין. בנוסף,כולל בתוכו את המייקרוסופט אופיס כולו בעברית.
עוד אציין כי המחשב מרנדר ומוציא לפועל עבודות במהירות שלא נופלת ממחשב נייח.
היה בשימוש רק כשנה.
מדוע אני מוכרת?
למדתי אנימציה כשנה וכעת אני פונה ללימודי תואר שאינם קשורים כלל לעולם האנימציה והגרפיקה ועל כן אין לי שימוש במחשב.
למדתי אנימציה כשנה וכעת אני פונה ללימודי תואר שאינם קשורים כלל לעולם האנימציה והגרפיקה ועל כן אין לי שימוש במחשב.
הרי לפניכם המפרט המלא:
מעבדIntel® Core™ i7-2670QM, 2.2GHzזיכרון8GBכונן קשיח500gbמסך15.6" 16:9 HD (1366x768) LED backlightכרטיס מסךnVidia GeForce 610M)קישוריותBluetoothכרטיס רשתכונן אופטיDVD Super Multi x8 (Dual-layer)מצלמהמובניתשמערמקלים מובנים של Altec Lansing
מיקרופון מובנהכניסות ויציאות1x USB 3.0
2x USB 2.0
1x HDMI
1x VGA port/Mini D-sub
1x Microphone-in
1x Headphone-out
1x RJ45 LANקורא כרטיסיםSD, MMC, MSמערכת הפעלהWindows® 7 Home Premium x64סוללה6 תאיםמשקל (כולל סוללה)כ-2.6 ק"גממדים-אחריותבינלאומית לשנתיים כולל איסוף והחזרה מבית הלקוח באמצעות שליח
לפרטים ולקנייה התקשרו:
0547339697 - חני.
הנושאים החמים