מחשב נייד לגרפיקה, איזה דגם עדיף?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני מתעניין בקניית מחשב נייד לגרפיקה
הדרישות שלי הם:
- חברה איכותית ואמינה
- מעבד i7 ומעלה
- זיכרון פנימי 16 ג'יגה
- כרטיס SSD
- מערכת הפעלה ווינדוס 10
- מסך 15.6 אינץ'
- מסך עם פנל IPS
- מסך מט (למניעת השתקפות)
- לפחות 2 כניסות USB רגיל
- משקל עד 1.8 ק"ג

אחרי בדיקה מרובה בין החברות הטובות עליתי על 3 דגמים שנראים לי עונים על כל הקריטריונים ובמחיר נגיש
1. https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1053067
2. https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1045213
3. https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1045212

האם אתם מכירים את הדגמים האלו? האם הם טובים באמת?
ואם כן איזה מהם עדיף?

אשמח לתגובתכם
ותודה מראש לכל העונים

• הוסף לסימניות
כל המחשבים שהבאת עם כרטיסי מסך חלשים.
חשוב שתפרט איזה גרפיקה תמונות, וידאו, ועם איזה תוכנות תשתמש.
אם זה עריכת וידאו או אם התקציב מאפשר הייתי הולך על אלה
זה עם התפשרות על המשקל.
או זה
לא מכיר ממש את הדגם הספציפי אבל חברות אמינות, עם אחריות.

• הוסף לסימניות
זה עם התפשרות על המשקל.
או זה
קודם כל תודה על ההכוונה.
אני משתמש במחשב בעיקר באילוסטריטור ומעט גם בפוטושופ.
באמת חשוב לי מה שכתבת על הכרטיסי מסך, איך באמת מודדים את האיכות שלהם? לפי המספר?

לגבי הדגמים שהבאת, הראשון מדי כבד, השני בא בחשבון, אני רואה בזאפ (כאן) שיש 4 דגמים בסדרה הזו האם יש הבדל ביניהם?

• הוסף לסימניות
זה עם התפשרות על המשקל.
או זה
קודם כל תודה על ההכוונה.
אני משתמש במחשב בעיקר באילוסטריטור ומעט גם בפוטושופ.
באמת חשוב לי מה שכתבת על הכרטיסי מסך, איך באמת מודדים את האיכות שלהם? לפי המספר?

לגבי הדגמים שהבאת, הראשון מדי כבד, השני בא בחשבון, אני רואה בזאפ (כאן) שיש 4 דגמים בסדרה הזו האם יש הבדל ביניהם?
הדגם הראשון שהבאת של לנובו (לנובו גיימינג), אני לא חושב שיש למישהו ממנו מלאי בארץ במחיר טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה