מחשב נייד לגרפיקה - האם מומלץ?

• הוסף לסימניות
זרקו פה הרבה מושגים,
לגבי נייד לעומת נייח - אני מנסיון אומר שאם הפרוייקטים לא גדולים וכבדים מאוד נייד הוא אחלה פתרון, מלבד גודל המסך.

לגבי השאר - צריך לפרט את הצורך, ולפי זה, בעזרת מישהו שמבין - להחליט על מחשב נייד/נייח מסויים.

אפשר לפנות אלי בפרטי להתייעצות יותר מעמיקה או קבלת הצעה למפרט
תודה

אני עובדת בעיקר על פרויקטים של עימוד ועיצוב באינדיזיין
ובנוסף גם עיבודי תמונות בפוטושופ
וזהו בגדול
לכאלה דברים מספיק נייד?
וכן האם בנייד אפשר לקבל כוננים קשיחים כמו בנייח מבחינת גודל? (2 טרה נניח)

• הוסף לסימניות
תודה

אני עובדת בעיקר על פרויקטים של עימוד ועיצוב באינדיזיין
ובנוסף גם עיבודי תמונות בפוטושופ
וזהו בגדול
לכאלה דברים מספיק נייד?
וכן האם בנייד אפשר לקבל כוננים קשיחים כמו בנייח מבחינת גודל? (2 טרה נניח)
בהחלט.
ולגבי האחסון - כמובן, אני אישית עם כונן 2 טרה בנייד, בנוסף ל ssd.
אפשר גם לשדרג לבד את הכונן (מה שאני עשיתי, מכונן של טרה ל 2) או להשתמש בכונן חיצוני

• הוסף לסימניות
מחשב ללמודי גרפיקה לבת
על מה יש לכם להמליץ?
איזה חברה?
מכירים איש מחשבים אמין שמוכר במחירים טובים?
באילת המחירים זולים משמעותית? יש לכם איש קשר?
המליצו לי על I7, מעבד אינטל, זכרון 16-32, , מסך 27/29 וכרטיס מסך גרפי טוב ולא חובה הכי יקר. השאלה מה זה נקרא טוב?
B0533109996# בגימייל

• הוסף לסימניות
א
מחשב ללמודי גרפיקה לבת
על מה יש לכם להמליץ?
איזה חברה?
מכירים איש מחשבים אמין שמוכר במחירים טובים?
באילת המחירים זולים משמעותית? יש לכם איש קשר?
המליצו לי על I7, מעבד אינטל, זכרון 16-32, , מסך 27/29 וכרטיס מסך גרפי טוב ולא חובה הכי יקר. השאלה מה זה נקרא טוב?
B0533109996# בגימייל
אפשר לפנות אלי להתאמת מפרט והצעות
tod5585 בגימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה