משתשמ בנייד 17.3 אינצ' חזק כבר הרבה זמן, ממליץ ביותר.אני עומדת לפני קניית מחשב חדש
עוסקת רק תבוכנות הגרפיות ולא בעריכת וידאו
האם כדאי ללכת על מחשב נייד או שהביצועים/נוחות פחות יתאימו לי?
ומה החסרונות של הנייד?משתשמ בנייד 17.3 אינצ' חזק כבר הרבה זמן, ממליץ ביותר.
יש היום מחשבים ניידים עוצמתיים מאוד כך שאין ממש צורך דווקא בנייח..
גם המחירים יחסית בסדר.
היתרון בנייח זה בעיקר גמישות בשדרוג המחשב או מסך.
אפשר לפנות אלי בפרטי לעוד מידע עזרה או המלצה על מחשב
בגדול לדעתי נייד פחות מומלץ
אם יש בעיה של מקום וכו' אז מתפשרים
עשיתי בירורים לפני שקניתי את הנייח שלי.
וגילתי, וכך גם אמרו לי:
כדי להגיע עם נייד לתוצאות של נייח צריך כמה אלפים.
לדוג'- נייח שעולה 10000 ש"ח אם רוצים להגיע לתוצאות ביצוע שלו עם נייד- יעלה לי הנייד 14000.
גם הנוחות בנייד לא משהו.
והמסך-קשה עד בלתי אפשרי.
24לא חושבת.
על איזה גודל את עובדת?
27 אינטש לא תמצאי בנייד....
גם לא נראה לי...
אין השוואה בין נייד לנייח.
נייד, עם כל הכבוד, מערכת הקירור שלו לא תגיד אף פעם למערכת קירור של נייח. קרי: המחשב מתאמץ קצת יותר מהסטנדר (רינדור וכדו'), הוא מתחיל להתחמם, והוא מוריד פרופיל בתפוקת העבודה.
לגבי גודל המסך, אפשר לחבר כל מסך בכל גודל גם למחשב נייד.
נתתי דוגמה.רינדור זה בעיקר בתוכנות תלת מימד, לא?
המעבד פחות חשוב (כמובן שגם) אבל חייב כרטיס מסך טוב.ובלי קשר לנייד או נייח (לכאורה נייח)
האם i5 מספיק לגרפיקה או כדאי להשקיע עוד ב-i7?
זה גם מאוד תלוי בRAM הארדיסק, כלומר אם זה יהיה I9 אבל עם 8 RAM זה יזחול, אבל אם זה יהיה I7 עם 32 RAM וארדיסק SSD זה יעבוד יותר טוב, [ואם עושים ניקוי מידי פעם אם תוכנות זה עוד יותר טוב.ובלי קשר לנייד או נייח (לכאורה נייח)
האם i5 מספיק לגרפיקה או כדאי להשקיע עוד ב-i7?
איך פונים באישי?אפשר לפנות אלי בפרטי להתייעצות יותר מעמיקה או קבלת הצעה למפרט
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים