מחשב נייד לגרפיקה

• הוסף לסימניות
סדרת Inspiron של Dell היא ממש זבל.
איכות הרכבה נמוכה, מסכים גרועים ממש, ובאופן כללי מחשב שמיועד לשימוש ביתי.
שלא לדבר על השירות הגרוע.

היו ברשותי בעבר כמה וכמה מחשבים של Dell, מסדרות שונות. כולם לאורך זמן התבררו כפאדיחה.
כרגע אני עם F vaio של Sony, וגם הוא מתברר כזבל לא קטן.

Asus מחזיקה מחשבים טובים במחירים סבירים, והמסכים שלהם בדרך כלל טובים, צריך לבדוק כל דגם לגופו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1010503:
מהתוכנה :)
התמיכה היא רק בOpenGL ובשביל זה לא צריך כזה כרטיס מסך.
בCS6 נכנסה תמיכה בOpenCL מה שנותן האצת חומרה לרינדור.

אף על פי כן, OpenGL יעבוד "קצת" יותר טוב על כרטיס מסך עצמאי מאשר על כרטיס מסך מובנה של אינטל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;1010545:
אף על פי כן, OpenGL יעבוד "קצת" יותר טוב על כרטיס מסך עצמאי מאשר על כרטיס מסך מובנה של אינטל...
כן אבל 650TI לא הגזמנו קצת?
בכל זאת זה משהו שכדאי מאוד לציין כדי למנוע אכזבות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1010553:
כן אבל 650TI לא הגזמנו קצת?
בכל זאת זה משהו שכדאי מאוד לציין כדי למנוע אכזבות.

אני אמרתי משהו GeForce?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;1010562:
אני אמרתי משהו GeForce?
צודק טעות שלי מאחד האשכולות שליד.
מתנצל :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה