כללי מחשב נייד לגרפיקה

• הוסף לסימניות
למרות שמסתמא יש הרבה אשכולות בנידון, מ"מ דברים מתחדשים כל הזמן...

אבקש המלצתכם למינימום הנדרש במחשב נייד לשימוש בתוכנות כבדות.

אשמח אם תוכלו להוסיף גם המלצות למקומות קניה.

• הוסף לסימניות
מעבד I7 מינימום
נפח אחסון 1TB
כרטיס גרפי
כניסות USB מינימום 4
אחריות מהיצרן.

כמובן שכל אלה מקפיצים את המחיר ממחשב סטנדרטי...

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה
וכל מי שיכול לתרום מנסיונו / ידיעתו, אשמח נוראאאא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1200141:
מעבד I7 מינימום
נפח אחסון 1TB
כרטיס גרפי
כניסות USB מינימום 4
אחריות מהיצרן.

כמובן שכל אלה מקפיצים את המחיר ממחשב סטנדרטי...

בהצלחה.

לא אהבתי את ההחלטיות.
I7 - לא מחייב - תלוי על חשבון מה זה בא - ובנייד אני הייתי מעדיף דור רביעי (I5) כי הוא חוסך המון בטריה, שיקול של ניידים.

1 טרה בייט מינימום?
מספיק 500 ובגג יש חיצוניים טובים, כלומר עדיף הרבה מכתחילה אבל זה לא מה שיפסול הצעה טובה...

בכלל, באמת יש הרבה התייחסויות לזה בפורום, תעשי חיפוש, או שפשוט תעלי דגם מסויים ואנו נציף את המעלות והחסרונות.
נ.ב. - יש ניקים תותחים כמו פרסומון ופופקו ועוד - הרבה ממליצים - אני אישית עוד לא נצרכתי הרבה:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosil;1200199:
לא אהבתי את ההחלטיות.
I7 - לא מחייב - תלוי על חשבון מה זה בא - ובנייד אני הייתי מעדיף דור רביעי (I5) כי הוא חוסך המון בטריה, שיקול של ניידים.

1 טרה בייט מינימום?
מספיק 500 ובגג יש חיצוניים טובים, כלומר עדיף הרבה מכתחילה אבל זה לא מה שיפסול הצעה טובה...

בכלל, באמת יש הרבה התייחסויות לזה בפורום, תעשי חיפוש, או שפשוט תעלי דגם מסויים ואנו נציף את המעלות והחסרונות.
נ.ב. - יש ניקים תותחים כמו פרסומון ופופקו ועוד - הרבה ממליצים - אני אישית עוד לא נצרכתי הרבה:eek:

לא החלטתי :cool:
רק ייעצתי...
בשביל מה יש פורום...:cool:?

• הוסף לסימניות
יש לי נייד
מעבד i5
זיכרון 1T
זיכרון פנימי 8G

עובדת עליו עם תוכנות אדובי (אילוס' פוטושופ אינדיזיין)
ועובד מעולה...

כמובן שאם אפשר לשדרג ליותר עדיף מעבד i7

• הוסף לסימניות
לי אמרו שלא משנה היצרן אבל לא בטוחה בכלל...
קניתי נייד של HP (זה מה שהיה להם והייתי צריכה מחשב חדש בדחיפות עליונה)
I7, זיכרון 1 טרה וזיכרון פנימי 8 ג'יגה.
אני לא כזה מרוצה. יש לי אותו שנה בסה"כ והוא מרגיש לי כמו בן 100...
אני אוספת שקלים כדי לשלוח אותו לפופקו לשיקום, בתקווה שיעזור :)
מה שכן, לגבי המארז. נראה לי שעדיף מארז נירוסטה מוברש פחות נשרט...

• הוסף לסימניות
לי יש של dell ומבסוטה ממנו מאוד

• הוסף לסימניות
איך אני בודקת את הפרטים של המחש שלי?
יש לי נייד מעולה לגרפיקה! נסיון 3 שנים :)

• הוסף לסימניות
לי יש טושיבה ואני מרוצה מאד מאד.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע איך אני נכנסת לבדוק את הפרטים של המחשב?
זה ברח לי מהראש איך בודקים..... ואני לא מוצאת X-(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה