מחשב נייד להקלטות

• הוסף לסימניות
שלום,
אני רוצה לקנות מחשב נייד, שאחד השימושים העיקריים שלו יהיה הקלטת מוסיקה דרך כניסת "קו נכנס" (או כניסת מיקרופון).
יש לי מחשב ישן שעושה את זה מעולה, הבעיה היא שכל המחשבים הניידים שאני מוצא - אין להם כניסת "קו נכנס" (או כניסת מיקרופון). אם כבר יש משהו, אז זה בד"כ "שקע משולב".
אני יודע שאפשר לפצל על ידי מפצל, אך מניסיוני זהה לא עובד טוב, יש דיליי בין הניגון להקלטה ואיני יכול לעבוד כך.
אשמח אם מישהו יכול להמליץ על מחשב נייד חדש שיש לו 2 כניסות אודיו נפרדות - אוזניות+מיקרופון/קו נכנס.
הערה:
אני מעוניין במחשב לא חלש שיוכל לעמוד בצורה סבירה גם בעבודות גרפיקה בינוניות.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
שלום,
אני רוצה לקנות מחשב נייד, שאחד השימושים העיקריים שלו יהיה הקלטת מוסיקה דרך כניסת "קו נכנס" (או כניסת מיקרופון).
יש לי מחשב ישן שעושה את זה מעולה, הבעיה היא שכל המחשבים הניידים שאני מוצא - אין להם כניסת "קו נכנס" (או כניסת מיקרופון). אם כבר יש משהו, אז זה בד"כ "שקע משולב".
אני יודע שאפשר לפצל על ידי מפצל, אך מניסיוני זהה לא עובד טוב, יש דיליי בין הניגון להקלטה ואיני יכול לעבוד כך.
אשמח אם מישהו יכול להמליץ על מחשב נייד חדש שיש לו 2 כניסות אודיו נפרדות - אוזניות+מיקרופון/קו נכנס.
הערה:
אני מעוניין במחשב לא חלש שיוכל לעמוד בצורה סבירה גם בעבודות גרפיקה בינוניות.

תודה מראש
תפרט יותר לגבי כיוון החומרה של המחשב שאתה מעוניין.
מחשבים עם שתי כניסות לא חסר.

• הוסף לסימניות
דווקא חיפשתי הרבה.
זיכרון פנימי: רצוי 8GB זיכרון פנימי (ולפחות 6GB).
-מעבד: חזק מספיק לעבודות גרפיות (i5 או מקביל).
- רזולוציה: 1920X1080 לפחות
- מערכת הפעלה windows10.
מחשב לא כבד שיהיה ניתן להתנייד איתו (רצוי גודל 12''-13'') - לא ממש הכרחי

• הוסף לסימניות
לפי תשובה שקיבלתי מאחת מהחברות הנחשבות היום בשיווק מחשבים, לא פשוט למצוא מחשב נייד עם שתי כניסות. אשמח אם יש דוגמאות רלוונטיות. תודה

• הוסף לסימניות
ניתן להשתמש בכרטיס קול חיצוני

• הוסף לסימניות
ניתן להשתמש בכרטיס קול חיצוני
לכאורה זה לא יועיל לי, כבר ניסיתי באמצעות כניסת מיקרופון usb, ויש delay שלא מאפשר לעבוד כמו שצריך.
אם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע. בסך הכול אני מחפש מחשב בינוני עם כניסת מיקרופון, בעבר זה היה בסיסי, היום קשה למצוא...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@ישיר3
שיטת העבודה המומלצת, גם לצורך איכות הקלטה טובה, היא להשתמש בכרטיס קול חיצוני. איכותי כמובן.

זה לדוגמא, (אין לי מושג לגבי הדגם ספציפי. בטח בפורום השכן יוכלו לעזור לך יותר)
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777221

• הוסף לסימניות
לפי תשובה שקיבלתי מאחת מהחברות הנחשבות היום בשיווק מחשבים, לא פשוט למצוא מחשב נייד עם שתי כניסות. אשמח אם יש דוגמאות רלוונטיות. תודה
טעיתי. בחדשים אכן אין מבחר כזה.

• הוסף לסימניות
לכאורה זה לא יועיל לי, כבר ניסיתי באמצעות כניסת מיקרופון usb, ויש delay שלא מאפשר לעבוד כמו שצריך.

בכרטיס סביר (לא צריך יקר) הדיליי אמור להיות מאוד קטן (1-2MS) ואפשר להגדיר בתוכנת ההקלטה לפצות על זה (נקרא בדכ SKEW או COMPENSATE בתוכנות המקצועיות)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים.
הבעיה שלי היא במצב של הקלטת ערוצים, שאני צריך לשמוע מה שמוקלט ולהקליט על זה. אם יש דיליי בהקלטה (כמו שקורה בכרטיסי קול חיצוניים, לפחות מה שאני ניסיתי), זה לא אפשרי בצורה סבירה.
תודה בכל אופן. אולי אתעניין גם בפורום סאונד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה