תודה.יש לך את אותו הרעיון בל מערכת הפעלה ב300 ש"ח פחות (אם אתה יודע להתקין לבד)
ונדמה לי שהיה פירסום באחד מהעלוני פרסום שחנות בירושלים מוכרת את זה ב2000 ש"חעבור לדף המבוקש
www.orpc.co.il
המחשב לנובו מאייבורי הוא 500 GBתודה.
השאלה האם אכן זה המחשב המומלץ מבין כל מה שהעליתי.
בעלי מוכר מחשבים חדשים בבני ברק.אפשר בבקשה לקפוץ על האשכול הזה
משהוא מכיר משהו אמין שמוכר מחשבים ניידים
וכן קונה מחשבים יד שניה
אשמח לדעת באיזור בית שמש
אני מנסה להתקשר אליובעלי מוכר מחשבים חדשים בבני ברק.
יכול להיות שאפשרו דרך הטלפון להמחשה יגיע אליכם לבית..צריך לברר איתו
הטלפון שלו
0533110844
יש אחד בבית שמש בשם פיטוסיאפשר בבקשה לקפוץ על האשכול הזה
משהוא מכיר משהו אמין שמוכר מחשבים ניידים
וכן קונה מחשבים יד שניה
אשמח לדעת באיזור בית שמש
יש לך מספר ? ?יש אחד בבית שמש בשם פיטוסי
הכי אמין ממי שאני מכיר שמוכר יד 2
קניתי ממנו כמה מחשבים יד 2 (לא בשבילי)
לדוגמא מחשב של דל יד 2 מעבד I7 דור 6 ב1000 ש"ח
0535309451 ניסיםיש לך מספר ? ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים