כללי מחשב נייד מה אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
התבקשתי לשאול כאן בפורום לגבי מחשב נייד לגרפיקה,
האם אתם בכלל ממליצים על נייד?
אם כן אז איזה חברה?
איפה קונים?(ירושלים)
ומה המחיר?
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד חזק מאד מאד המתאים לגרפיקה (משומש במצב מעולה), לא תמצא משהו ברמה הזו בארץ.
(מסך 18.6", 4GB זכרון, כרטיס מסך עוצמתי, מעבד חזק מאד ועוד.
אם אתה רוצה צור קשר באישי

• הוסף לסימניות
לדעתי נייד מספק את הסחורה לחלוטין, אין הבדל בינו לנייח
מסך: גדול, ניתן להסתפק בקטן ולקנות מסך גדול ולחבר אותו כל פעם
מעבד: אינטל כפול ליבה, עדיף מהסדרה החדשה i3\5\7
זיכרון פנימי: 4 גי'גה
דיסק קשיח: אין צורך להשקיע ביותר מ250, אפשר לקנות בזיל הזול דיסק חיצוני שישמש גם לגיבוי
חברה: באישי.
חנות: לא משנה, העיקר שיהיה חדש עם מדבקת אימות של היצרן שעוד לא נפתח.

• הוסף לסימניות
מנסיון של 5 שנים עם מחשבים ניידים

* העדיפות מבחינת החברות היא: (לא משנה הסדר)
LENOVO
DELL
ACER
(את APPLE לא בדקתי)

*אחריות כוללת (עדיף ל3 שנים) - מאוד מועיל אחרי השנה הראשונה

*הארד דיסק עם 7200 RPM (ולא 5400, דבר שמורגש בעבודה)

*בטריה גדולה (רצוי 2) ואם אפשר לקחת אחריות על בטריה
מחשבים עם מערכות חזקות צורכים בטריה בצורה לא רגילה

המצלה: נייח, נייד רק אם זה הכרחי, מבחינת ביצועים הנייח יותר טוב.
איפה קונים: אני קונה בארה"ב,
בארץ עדיף לקנות מחנות היבואן, ולא מחנות כל בו, בחנות היבואן המחירים קבועים ואף אחד לא יעבוד עליך, או ינסה להוסיף במחיר
(DELL למשל, היבואן הוא NETBOOKCLUB, חפש בגוגל)
מחיר: מה התקציב?

• הוסף לסימניות
לגבי החברות השונות -
ככל הידוע לי, וכך גם מניסיוני, יותר משמעותי מההבדל בין חברה זאת או אחרת הוא ההבדל בין הסדרות בתוך אותה חברה. לכל חברה יש סדרות יוקרתיות יותר (לעסקים) וסדרות זולות. המפרט עשוי להיות זהה, אבל ההבדל באיכות ואמינות המחשב גדול.
לי עצמי יש ניסיון לא טוב עם מחשב של ACER שאחרי קרוב לשנה התקלקלה הבטרייה שלו, התקלקל המסך, וגם המסך שהוחלף באחריות התקלקל בצורה דומה. גם יציאות ה USB בעייתיות כנראה.
גם ה LENOVO מהסדרות הזולות לאו דווקא איכותיים במיוחד.
(בקיצור, מ ACER הייתי נזהר, ועל DELL שמעתי דברים טובים, אבל חשוב לבחור גם סדרה איכותית בתוך החברה עצמה).
אינני יודע לומר דברים מדויקים, אבל כדאי לבדוק את העניין הזה.

• הוסף לסימניות
אני צריכה מחשב נייד הכי פשוט שיש העיקר להעביר אליו חומר ולהראות אותו עם מקרן על הקיר
איני צריכה לעבוד עליו שום עבודות האם יש למשהו משומש במצב טוב
או חדש במחיר נמוך
תודה על תשובותיכם

• הוסף לסימניות
אם את צריכה רק למצגות קחי 10 אינטש קטן וזול

צרי קשר בפרטי או במייל ואתן לך הצעת מחיר
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכון. לצורך הקרנה מספיק 10 אינטש מהזולים.

• הוסף לסימניות
לגבי השאילה שלי זה כן צריך להיות לגרפיקה והם לו רוצים יקר,
יש למישהו ידע באיזה מקום יש טובים ולא יקרים?
תודה

• הוסף לסימניות
7200 אוכל יותר בטריה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה