מחשב נייד, מקשים מבולבלים לגמרי.

• הוסף לסימניות
מחשב מיני, ideapad של לנובו, האות ח (J) למשל בכל שפה לא פועלת ומידי פעם פועלת את פעולתו של טאב. אותו דבר האות ן (I) לסירוגין לא עובדת ו שולחת את הרצף w5.
הבעיה היא בכל שפה ולא תלויה בערכת ההפעלה (בדקתי עם מיני XP).
המחשב ממש שמור וחדיש!
שאלתי, יש עיצה? מגעים, קניית חלק מקלדת חילופי או משהו?

תודה רבה מראש לכל מידע רלוונטי!

• הוסף לסימניות
זה קורה רק בוורד או בכל התוכנות?
מה קורה אם אתה פותח Cmd ?

• הוסף לסימניות
גם לי יש מחשב נייד ובמקלדת יש כמה מקשים שנהיה לי מספרים במקום אותיות
המקשים שעושים בעיות כתוב על כל המקש במקלדת את המספר בצבע כחול אני צריך ללחוץ על עוד מקש כדי שזה יקליד את האות המקש הזה יש רק במחשב נייד כתוב על זה fn מישהו יכול לעזור זה נהיה לי בכל התוכנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2132711:
זה קורה רק בוורד או בכל התוכנות?
מה קורה אם אתה פותח Cmd ?

אותו הדבר. ממש כאילו פיזית התבלבלו החוטים :)

• הוסף לסימניות
נהיה לאחרונה??

אם אתה מסיר את הדרייבר ומתקין שוב לא יעזור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2132755:
נהיה לאחרונה??

אם אתה מסיר את הדרייבר ומתקין שוב לא יעזור?

פתאום. הסרתי את הדרייבר אבל זה ממש לא רלוונטי אחרי הבדיקה במערכת הפעלה חיצונית (hiren boot cd עם mini XP).

• הוסף לסימניות
הקפצה

המקשים שעושים בעיות כתוב על כל המקש במקלדת את המספר בצבע כחול אני צריך ללחוץ על עוד מקש כדי שזה יקליד את האות המקש הזה יש רק במחשב נייד כתוב על זה fn מישהו יכול לעזור זה נהיה לי בכל התוכנות

• הוסף לסימניות
טוב, לפי מה שאתה כותב פה, אם זה לא משהו ב Bios שאפשר לסדר, לך לממש אחריות.

• הוסף לסימניות
כדי לבדוק לבדוק אם הבעיה היא פיזית במגעים

תנסה את לוח המקשים על המסך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשר גולד;2133271:
כדי לבדוק לבדוק אם הבעיה היא פיזית במגעים

תנסה את לוח המקשים על המסך

באח שלא בעיית תוכנה כי ניסיתי עם מערכת הפעלה אחרת. וודאי שלוח מקשים על המשך עובד מעולה.
המחשב נראה מבריק וחדש. לא נרטב ולא כלום.
השאלה מה להחליף ואיך.

• הוסף לסימניות
זה או מקלדת או לוח, תן לחברה להתעסק עם זה

• הוסף לסימניות
גם לי בנייד מיני של לנובו היה אותו סיפור בדיוק.

• הוסף לסימניות
שוחחתי כעת עם טכנאי של Lenovo, הוא אומר שתופעה כזאת שכיחה לאחר הירטבות של המחשב בנוזלים, ואני מאמין בלב שלם לפותח האשכול שלא קרה כלום למחשב, אני רק מניח את זה פה.

• הוסף לסימניות
אז מה באמת עושים לכזה מחשב שנרטב מנוזלים? יש פתרון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2133620:
זה או מקלדת או לוח, תן לחברה להתעסק עם זה

חברה? אחרי 8 שנים?
לא, זה לא נרטב בכלללללל. חדש ומבריק משימוש זהיר לגמרי.

• הוסף לסימניות
אוקיי,אז אחרי 8 שנים בהחלט יכול להיות שמשהו השתבש בלוח או במקלדת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2134114:
אוקיי,אז אחרי 8 שנים בהחלט יכול להיות שמשהו השתבש בלוח או במקלדת.

עזרת מאוד חביבי...
אני רק מחכה למומחה שיידע לומר לי אם זה הלוח או המקלדת :) או משהו אחר (למשל להוציא את המקלדת ולהחזיר).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרדכי לוי;2132726:

אתה צריך ללחוץ על הfn ביחד עם הלחצן שכתוב עליו numlk וזה יבטל את פעילות המספרים הכחולים.

אם תלחץ שוב, זה ידלק מחדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה