מחשב נייד מתחמם ונכבה

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד של דל, בן 5 שנים בערך. לפני כמה חודשים, הוא התחיל להתחמם יתר על המידה, ובעקבות כך הוא מכבה את עצמו. זה קורה בעיקר כאשר אני גולש בגלישה אלחוטית, בנפחים גדולים, נניח שאני מוריד קובץ גדול, או הרבה קבצים קטנים זה אחר זה ברציפות, וכדו'.
בדקתי את המאוורר, והוא עובד. מה אפשר לעשות מעבר לזה?

• הוסף לסימניות
בעיקרון זה בעיה שקוראת הרבה בניידים יכול הליות שכדאי לנסות לעבוד על תוכנית צריכת חשמל שמאמצת פחות את המעבד בכל מקרה יכול להיות שהמאוורר לא עובד כמו שהוא אמר לעבוד יכול להיות שהוא מלוכלך באבק...
תכתוב את הדגם המדויק אני ינסה לראות אולי מנסיונם של אנשים אחרים בהקשר לדגם הזה

• הוסף לסימניות
latitude 120L

• הוסף לסימניות
נתקלתי גם אני בבעיה הזאת,
לי זה נגרם בגלל שמשהו חסם את המאוורר [פתחי אוורור],
וכסידרתי זאת הבעיה נפתרה.
תנסה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי, הכל פתוח.

• הוסף לסימניות
זה קורה המון בניידים,
יש להם מנגנון כיבוי בטמפרטורה מסויימת למניעת נזק בלתי הפיך,
אצלי זה נייד ישן, אבל יש היום מתקני איוורור שעוזרים לו ולא יקרים בכלל, שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
זה שהמאוורר משמיע קול לא מחייב שהוא עושה את עבודתו נאמנה.
גם אם פתחי האוורור נראים פתוחים, עדיין יכול להיות צבור המון אבק בפנים המחשב, וקורה גם שהמנגנון של המאוורר עצמו צריך שימון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה