מחשב נייד עד 1500 ש"ח

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על AMD?
לצורך גלישה ואופיס?
ל AMD יש מעבדים מעולים במחיר שפוי וזול, אבל לצערי סדרת a הנמוכה שלהם לא מספיק טובה, אבל אולי לאופיס בסיסי ביותר זה יספיק אך לא יותר

• הוסף לסימניות
בדקתי אותו אתמול (את המעבד הנל , ה 3020e)
הוא ברור טוב יותר מה A4-9125 שהיה במחשבים הזולים של amd עד עכשיו , אבל הוא ברמה של סלרון לפני -3-2 שנים (משהוא כמו ה N4000 אולי טיפה יותר)
אם שווה לך לחסוך 500 מ איי3 ולחכות לכל דבר פי2 זמן , אז זה הכיוון.

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
בניידים של AMD לא כדאי לגעת.
נכון להיום

• הוסף לסימניות
הכללת ממש, תפרט , רק בסדרות הממש נמוכות a4/a6 , הרייזן שלהם מצויינים.

כמובן שזה הייתה כוונתי
סדרות הA זוועה הניידי רייזן אין כ"כ מבחר בארץ הם מעולים

• הוסף לסימניות
יש את מוטי
מוכר מחשבים ידש נה משכונת רמות
מכר לי לפני שנה דל I7 מסדרה טובה - חשב מברזל
4 ג' רם
256 SSD
עם מערכת הפעלה ווינדוס 10 וכל מיני תוכנות
ב 1250 ש"ח
היום אני מאמין שהוא מביא מהו יותר טוב במחיר הזה
כתבתי פה עליו בכמה פורומים אם תרצו אחפש שוב את המספר וארשום כאן
כן אני צריך היה לי ת'מספר ואבד לי אשמח אם תוכל לתת מס' טלפון תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה