דרוש מידע מחשב נייד פוג'יטסו שנשברה לו המעטפת של המסך - יש פתרון?

• פותח הנושא rutt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד פוג'יטסו [Fujitsu Lifebook A544] שנשברה לו המעטפת של המסך והחיבור לצירים.
המחשב מצוין, אך הבעיה הזו מונעת כל 'תזוזה' שלו. המסך לא עומד ולא מחובר אלא על כרעי תרנגולת...
איך אפשר להשיג פלסטיקה יד שניה לצורך המסך במחיר שפוי? [בחברה זה חצי ממחיר המחשב...]
ובפרט שהמחשב אמנם מצוין אך די ישן, ולא שוה להשקיע עליו הרבה.

אודה לכל מי שיש לו פתרון.

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד פוג'יטסו [Fujitsu Lifebook A544] שנשברה לו המעטפת של המסך והחיבור לצירים.
המחשב מצוין, אך הבעיה הזו מונעת כל 'תזוזה' שלו. המסך לא עומד ולא מחובר אלא על כרעי תרנגולת...
איך אפשר להשיג פלסטיקה יד שניה לצורך המסך במחיר שפוי? [בחברה זה חצי ממחיר המחשב...]
ובפרט שהמחשב אמנם מצוין אך די ישן, ולא שוה להשקיע עליו הרבה.

אודה לכל מי שיש לו פתרון.
תחפש באיביי
בדר''כ אפשר למצוא לא יקר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המחיר כולל הובלה - למעלה מ-300 ש"ח... עם קצת תוספת אפשר לקנות את המחשב הזה ביד שניה...

• הוסף לסימניות
יש לי AH531 מקולקל שלא עובד
אולי זה יכול יכול להתאים לך,

• הוסף לסימניות
יש בירושלים מישהו שמתקן פלסטיקה של מחשב, עשה לי תיקון מעולה.
נמצא ברחוב פאת השלחן, נדמה לי מספר 5.

• הוסף לסימניות
בעלי טכנאי עובד עם מעבדה מקצועית

נמצא בבני ברק.
0533110844
יכול לייעץ אם שווה או לא לפני התיקון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה