מחשב נייד פשוט ישרוד לי עריכת וידיאו באדיוס של 10 דקות

• הוסף לסימניות
לא צריך להיות משהו ברמת איכות הכי הכי.

דחוף לי תשובה להיום אם אפשר.

• הוסף לסימניות
רק את תוכלי לענות על זה תשובה היום.

• הוסף לסימניות
שאף אחד לא יכול לדעת את התשובה לשאלה, משום שאף אחד לא יודע איזה נייד בדיוק יש לך, ומהי העבודה על אדיוס שתעבדי.
ולכן כתבתי שאת אחרי שתנסי זאת היום, תוכלי לענות לנו את התשובה.

• הוסף לסימניות
איזה דגם/מפרט יכול להתאים לפרמייר, אפטר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1252844:
לא צריך להיות משהו ברמת איכות הכי הכי.

דחוף לי תשובה להיום אם אפשר.

לא יודעת אם ההקבלה שייכת,
אבל כשנתקעתי עם עבודה דחופה ונייד חילופי מעפאן,
הורדתי סוני וגאס והוא עבד כמו גדול 2-3 יממות.
וזה היה נייד עתיק (ולא הכרתי את סוני וגאס קודם,
היות וזה היה קליפ הסתדר לי דווקא עם כל האפקטים הקיטשיים ותוכנה עם קצת פחות אפשרויות דיוק)

• הוסף לסימניות
המחשב הנייד שלי 2 ג'יגה זיכרון רם מעבד I3 אתמול שמתי כמה תמונות עם מנגינה ואפשקטים של prodad ועבד מצוין השאלה אם זה אומדן

ושאלה נוספת: יש מצב לשדרג מחשב נייד - להחליף מעבד ולהוסיף זיכרון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה