מחשב נייד - קנייה בחו"ל

• הוסף לסימניות
יש לי הצעה למחשב נייד של DELL
I7 4500U
מהירות מעבד 3 ג'יגה
RAM 8 GIGA
דיסק קשיח 1 טרה
מערכת הפעלה וינדוס 8
המחיר: 2500-3000 ₪ (בערך)
+אחריות עולמית של דל

אשמח לקבל חוו"ד על המפרט והמחיר
וכן על הרעיון - אני עובדת על מחשב נייח, כגרפיקאית
אבל רוצה לחסוך במקום - ומתכוונת להשתמש במחשב נייד רק כמחשב, ולחבר אליו את המסך והמקלדת שלי. האם הנייד במפרט הנ"ל שווה בעוצמתו לנייח עם מפרט זהה או פחות ממנו? (מבחינת ביצועים, תיקונים ואחזקה)

תודה

• הוסף לסימניות
מעניין שכגרפיקאית, שכחת לפרט פרט חשוב - כרטיס מסך, שבדרך כלל בנייד הוא לא מגיע לביצועים של כרטיס ייעודי בנייח.
באופן עקרוני, לא מומלץ למישהו/י שהעיסוק העיקרי במחשב אצלו/ה זה גרפיקה לעבוד על נייד. אם זה בגלל קושי בשדרוג חלקים, אם זה התחממות אפשרית וחוסר באוורור מתאים ועוד כהנה וכהנה.

• הוסף לסימניות
מה שמושך אותי כאן זה המחיר - בארץ מחשב זהה עולה בערך פי שניים
גם נייח יעלה לי שם פחות - אבל מסובך לי לסחוב אותו בגלל הנפח והמשקל.
לדבי כרטיס מסך אני צריכה לבדוק.

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב כזה:
סוג – DELL
דגם – N3737I7
מעבד – I7 4500U
זיכרון – 8 גיגה
קשיח – 1TB
מסך – 17.3 אינץ
מערכת הפעלה – win8
כרטיס מסך – 2 gb redeon
משקל – 2.95
עבורי הוא משמש לתלת מימד.
המחשב פצצה ובמחיר שיש לך עוד יותר פצצה.
לפני שקניתי אותו חקרתי המון וכששאלתי אנשי מחשבים מקצועים על המפרט הזה כולם ענו לי בחיוב גמור. נראה לי המחשב שמוצע לך הוא מתאים בהחלט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זלדית;1232558:
יש לי מחשב כזה:
סוג – DELL
דגם – N3737I7
מעבד – I7 4500U
זיכרון – 8 גיגה
קשיח – 1TB
מסך – 17.3 אינץ
מערכת הפעלה – win8
כרטיס מסך – 2 gb redeon
משקל – 2.95
עבורי הוא משמש לתלת מימד.
המחשב פצצה ובמחיר שיש לך עוד יותר פצצה.
לפני שקניתי אותו חקרתי המון וכששאלתי אנשי מחשבים מקצועים על המפרט הזה כולם ענו לי בחיוב גמור. נראה לי המחשב שמוצע לך הוא מתאים בהחלט.

תודה.
האם את משתמשת בו גם כמסך או מחברת למסך גדול כמו שאני מתכננת? (יש לי 24")
וכן כמה הוא עלה לך?

• הוסף לסימניות
רחל, אפשר לדעת היכן את קונה?
אני פשוט מחפשת מחשב מעולה לגרפיקה, שיהיה טוב בהמשך גם לתלת מימד ולאיור ממוחשב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרינטופ;1232579:
רחל, אפשר לדעת היכן את קונה?
אני פשוט מחפשת מחשב מעולה לגרפיקה, שיהיה טוב בהמשך גם לתלת מימד ולאיור ממוחשב.

אם אני הולכת על זה, (מחכה להמלצות ולעזרת חברי הפורום הנפלאים)
אני מתכננת לקנות אותו דרך איביי, עם משלוח לאזור שבו אני עומדת לשהות בתקופה הקרובה

• הוסף לסימניות
המחיר של המחשב הזה כאן בארץ, הוא פחות או יותר 400 ש"ח יותר (תבדקי בזאפ).
כאן בארץ את מקבלת אותיות עברית נורמליות על המקלדת, והמערכת הפעלה בעברית מלאה, ואת לא צריכה לשלם לאנשים על סידור מערכת ההפעלה.
וזה עוד לפני שאת לא יודעת מה יקרה במכס...
כמו"כ, האחריות כאן היא איסוף והחזרה, ואחריות בינלאומית זה עפ"י רוב במעבדות.
כמו"כ, לא ציינת כמה זמן האחריות, אבל אם מדובר על שנה, אין לך את האופציה להרחיב וכאן בארץ עפ"י רוב יש את האופציה.
ועוד...

תוכלו לפנות למייל הרשום בחתימתי ואסביר לך יותר ברור, אם זה לא מספיק ברור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה