מידע שימושי מחשב נייד שהתרטב מספריי חלונות

• הוסף לסימניות
אחד הילדים רצה לנקות את המחשב
והתיז על המקשים ספריי חלונות...
מאז המחשב שובת, לא נדלק ולא מראה סימני הטענה.
שמנו בשמש לייבוש...
יש למחשב תקנה??

• הוסף לסימניות
אני הייתי מנקה את המחשב (המסך) באופן קבוע בספריי חלונות
והכל היה בסדר
עד שפעם אחת זה כנראה הרבה מידי ונכנס למנוע
דווקא ברגעים הראשונים המחשב היה בסדר
אחרי שעה המסך נהיה חלש
וברגע שהכנסתי את המחשב למטען נהיה קצר
שלחתי לתיקון עלה לי 400 שח
וזה לא עזר כל פעם שהמחשב התחבר למטען שוב היה קצר
תכלס קניתי מחשב חדש
אז תבדקו את המחשב בצורה מקצועית

• הוסף לסימניות
אם זה נייח אז זה בסדר רק להחליף מקלדת ואם זה רגיל אין פתרון כמו שיז כתב בכל אופן עדיף לשאול מומחה עד כמה הנזק לפעמים הוא יכול לסדר את זה כמו שקרה לי

• הוסף לסימניות
עזרה ראשונה זה להעמיד את המחשב בצורה קצת פחות מ90 מעלות במשך כמה שעות ככה הנוזלים אמורים לצאת

• הוסף לסימניות
אם זה נייח אז זה בסדר רק להחליף מקלדת ואם זה רגיל אין פתרון כמו שיז כתב בכל אופן עדיף לשאול מומחה עד כמה הנזק לפעמים הוא יכול לסדר את זה כמו שקרה לי
נרטב לך המחשב?
הוא חזר לחיים?
תוכל לפרט מה עשית?

• הוסף לסימניות
לא הוא לא חזר אבל שהלכתי לטכנאי אמר לי שלפעמים כן אפשר לתקן תלוי כמה זמן ורטיבות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה