מחשב נייד שלא נטען

• פותח הנושא ril
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד , והוא לא נטען , אני יכולה לעבוד עליו רק כשהוא מחובר לשקע
מה יכולה להיות בעיה והאם ניתן לפתור אותה??

תודה

• הוסף לסימניות
בדכ זה אומר שהסוללה הגיע לסוף חייה .

מחיר סוללה הוא בין 200 ל 400 שח לרוב הניידים .

תלוי כמובן בדגם ובאיכות הסוללה.

• הוסף לסימניות
אכן ברוב המקרים זהו העניין, אבל סתם בשביל לתחקר, האם רואים איזשהו סימן של טעינה כשהמטען מחובר ? האם ניסיתם לנקות אבק - להוציא ולהכניס את הסוללה ?

• הוסף לסימניות
לפעמים הבעיה היא שכיון שהסוללה התיישנה היא צריכה מטען בעוצמה רבה יותר.
אני לא לגמרי מבין בזה, אך שמעתי משהו ממומחה.
יתכן ששוה לנסות עם מטען בעל עוצמה חזקה יותר (באוניברסליים ניתן 'לשחק' בעוצמה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;2082676:
לפעמים הבעיה היא שכיון שהסוללה התיישנה היא צריכה מטען בעוצמה רבה יותר.
אני לא לגמרי מבין בזה, אך שמעתי משהו ממומחה.
יתכן ששוה לנסות עם מטען בעל עוצמה חזקה יותר (באוניברסליים ניתן 'לשחק' בעוצמה)

אפילו לא קשקוש.

• הוסף לסימניות
אם משאירים את המחשב בתקע לזמן רב כשסוללה מלאה זה הורס את הבטריה. נא לפרסם, התורה חסה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chagold;2092275:
אם משאירים את המחשב בתקע לזמן רב כשסוללה מלאה זה הורס את הבטריה. נא לפרסם, התורה חסה....

אני מתכוון זמן רב כמה חודשים - זה אולי נכון

אבל בטווח של ימים או שבועות אפילו אין שום בעיה.

• הוסף לסימניות
אכן, אחת לחודש מומלץ לרוקן את הסוללה כמעט עד הסוף, מעבר לזה אפשר להשאיר טעון ומחובר לחשמל כל הזמן

• הוסף לסימניות
מדובר בסוללה גמורה , תוכלו לפנות אלי בפרטי למסור דגם ולהזמין סוללה חדשה

• הוסף לסימניות
לפעמים הבעיה היא שנשרף ה"ציפ" של ההטענה ואז כבר לא משתלם לתקן אם מדובר בחחשב פשוט לפעמים זה רק קבל או נגד וצריך בדיקת מעבדה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה