תודה - יש דגם או מפרט מומלץ ?על איזה שאת רוצה.
אייסר לא.
שימי לב !!את בטוחה שיש מחשב עם מעבד I7 במחיר הזה?
לגבי אמינות DELL ו-LENOVO נחשבים מצוינים (החומרה של DELL בד"כ טובה יותר מ-LENOVO חוץ מבדגמים מסוימים של לנובו-סדרת ה- THINKPAD שלהם שהיא מצוינת ממש אבל גם מאד יקרה)
אפשר בבקשה טיפיםאני לא הייתי מכליל חברות אלא סדרות ודגמים.
לפי מה החלטת שHP מתאים לגרפיקה?
תלוי מה הרכיבים שיש בפנים.
בכל מקרה, היא כתבה שהיא לא צריכה גרפיקה.
Dell בין החברות הטובות למחשבים(ומסכים) לגרפיקהאם את מתעסקת בציור או גרפיקה DELL ו-LENOVO פחות מתאימים
מסכים של מחשבים נייחים- צודק 100%. ניידים- בגדול כמו כולם.Dell בין החברות הטובות למחשבים(ומסכים) לגרפיקה
עבדתי עם מחשב נייד DELL הרבה זמן ואני עם 2 מסכי Dell במחשב והצבעים והאיכות איכותיים מאוד
תלוי מאד בסדרות ובדגמים ובתוכן הפיזי והחומרתי של המחשב, אין בזה הכללות, כפי שכתבתי קודם.אני לא טכנאית מחשבים
כל הנאמר קודם היה בעקבות ברור שעשיתי לפני שקניתי בעצמי מחשב לפני שנה בערך
(הייתי צריכה גם לציור וגם לתכנות-וקצת היה קשה ל"קנבן"בין הצרכים השונים...)
יכול בהחלט להיות שלא התיעצתי עם האנשים הנכונים...![]()
מה חושבים לגבי מחשב -
All In One
ברמת העיקרון מומלץ או לא להתחיל עם זה.
Dell בין החברות הטובות למחשבים(ומסכים) לגרפיקה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים