עזרה מחשב נייד

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חזק לתוכנות של אוטוקד ורויט
אשמח לדעת מה מומלץ כי אני לא מבינה בזה בכלל
יש לי תקציב של עד 4000 בערך
תודה רבה
[לא אכפת לי גם יד שניה במצב טוב]

• הוסף לסימניות
אלו תוכנות כבדות מאוד שמחייבים מחשב עם כרטיס מסך חזק אחרת התוכנות פשוט יזחלו או יתקעו.
צריך לחפש
מעבד: i7 או i5 מסדרת H
זיכרון (RAM): מומלץ 32GB
כרטיס מסך: NVIDIA RTX
במחשבים כאלו הסוללה נשחקת מהר. חובה לבדוק את המצב סוללה לפני הקנייה, כי החלפה שלה יכולה לעלות כמה מאות שקלים.

• הוסף לסימניות
תתקשר אליו, יש לו מחשבים מחודשים במחירי רצפה.
אנחנו מרוצים מאוד!
סחורה טובה ואדם ישר ואמין.
מאמין שהוא גם ידע להמליץ לך......
0548470594
בירושלים

• הוסף לסימניות
מישהי כתבה לי שמעוניינת למכור מחשב תומך באוטוקאד ולא ברוויט די חדש. היא לא מוכרת בגלל ליקוי אלא בגלל שהיא רוצה להתקדם לרוויט ולא יכולה עם המחשב הזה.
יתכן שבמחיר שהיא רוצה על המחשב שווה לקנות גם אם לא תומך ברוויט.
האם רלוונטי?

• הוסף לסימניות
אם מעניין אותכם יד שנייה, יש כאן המון!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה