מחשב נייד

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
המלצות למחשב ניייד- לא למטרת גרפיקה, למי יש?
חשוב שיהיה מהיר, נח ומסך ברור.איזו חברה מומלצת?
וכן מה כדאי לדרוש שיהיה במחשב?
איזה סוג מעבד ? זכרון?
תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;1056969:
המלצות למחשב ניייד- לא למטרת גרפיקה, למי יש?
חשוב שיהיה מהיר, נח ומסך ברור.איזו חברה מומלצת?
וכן מה כדאי לדרוש שיהיה במחשב?
איזה סוג מעבד ? זכרון?
תודה לעונים.
גם אני מתענינת בנ"ל, אבל אני כן צריכה קצת גרפיקה
תודה

• הוסף לסימניות
צריך פרטים של מה כן?
בעיקרון קניתי לחבר מחשב של לנובו בכ2000 ש"ח עם I5 2.4 GH 4G שזה מחשב מעולה לצריכים שפירטת רק שהמחשב מגיע ללא מערכת הפעלה.

• הוסף לסימניות
חברים.
מכיוון שהשאלה הזאת חוזרת על עצמה בכל פעם מחדש
והיא באמת שאלה קשה/ומאתגרת רבים שלא מתמצאים ברכישת מחשב
ומצד שני מבינים שיש דברים שצריך לדעת לפני כן
------------------------------------------------
חשוב מאד דבר ראשון להגדיר תקציב.
בלי תקציב אי אפשר להשיג שום מידע. ספרו (אפשר למסור לי גם בפרטי)
1. מה התקציב שלכם לכך (מקסימום + מינימום )
2. באיזה תוכנות בדיוק אתם רוצים להשתמש בו. ובאיזה תדירות.
3. לפרט אם צריך 1. התקנת מערכת. 2. התקנת תוכנות. 3. ציוד נלווה (לנייחים)

אחרי זה נוכל להתייחס באופן סביר לבקשתכם.
(ואני מתאר לעצמי שקולי בוקע בשם כל קהילת טכנאי ומנהלי הרשת שמעוניינים לעזור כאן)

• הוסף לסימניות
1.תקציב- הבנתי שאוכל עד 2000 שח להשי מחשב שתואם את צרכי.
2.הענין התוכנות- מערכת הפעלה בעברית, אופיס, אקרובט, ופלאש
אין צורך בציוד נלווה לנייחים,
אשמח לדעת על מה להקפיד ומה לדרוש,
וכמ ה אמור לעלות לי דברכזה
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה