מחשב נייד

• הוסף לסימניות
קניתי מחשב נייח טוב לגרפיקה,
אני רוצה משב נייד נוסף לבית,
שיהיה יותר לדברים של הבית כמו תמונות וכו', וגם איזשהוא גיבוי למחשב הקיים עם התוכנות מותקנות לכל מקרה שלא יהיה.

אני לא מתכוונת להשקיע על מחשב נייד במיוחד לגרפיקה ואין לי בעיה שבמידה ואני יצטרך הוא יעבוד לאט בתוכנות העיקר שיהיה טוב כמה שאפשר במחיר הזה

(אני מוכרת את הנייח הישן בסכום קרוב לזה אז זה התקציב שלי)
מה דעתכם על המחשב הזה?
או שיש לכם רעיון על משהו טוב יותר בסביבות אותו מחיר?

toshiba satellite c55d a5120
וזה אמור להיות המפרט שלו

15.6" (1366x768) LED HD / AMD E-Series E2-3800 (1.3 GHz) / RAM 4 GB / 500 GB HDD / AMD Radeon HD 8280 / DVD+/-RW / LAN / Wi-Fi / Bluetooth / webcam / Microsoft Windows 8.1 64-bit / 2.4 kg

מחיר 1800 ₪

• הוסף לסימניות
מה לא טוב בו?
אחותי בדיוק קנתה מחשב כזה אז חשבתי להזמין גם

עדיף לה גם לבטל??

• הוסף לסימניות
מעבד חלש שיא.
יש מחשבים טובים יותר ביותר זול.

• הוסף לסימניות
איזה מעבד אני צריכה לחפש?
זה עדיף?
יש אפשרות להוסיף לו לשלוש שנים אחריות בעוד 300 שקל.

מחשב נייד - מוחדש 15.6" של ASUS דגם X551MA-RCLN03 בעל מעבד כפול ליבה, זיכרון 4GB, דיסק קשיח 500GB ומערכת הפעלה WIN 8 במחיר בלעדי של 1289 ₪

מחשב נייד "15.6 מוחדש ASUS דגם X551MA-RCLN03
מעבד ליבה כפולה intel celeronl dual core 2815, זיכרון פנימי DDR3-SDRAM בגודל 4GB,
דיסק קשיח 500GB מערכת הפעלה WIN 8

• נפח זיכרון 4 GB
  • מערכת הפעלה Windows 8
  • צבע שחור
  • חיבורים USB3.0, USB2.0, HDMI, 15pin - vga - Dsub
  • דיסק קשיח 500 GB
  • כונן אופטי DVD Super Multi Burner
  • גודל מסך 15.6 אינטש
  • כרטיס מסך Intel HD Graphics
  • סוג מעבד Intel celeronl Dual Core
  • מהירות מעבד 1.86 GHz
הבהרה- המחשב הינו מחשב מוחדש, לא היה בשימוש לקוחות סופיים (מערכת ההפעלה לא עברה אקטיבציה) מוגדר כעודפי מלאי מהמפעל.
מחשבים שהוחזרו לחברות בהגדרה של מלאי עודף או ביטולי הזמנות.
יתכנו סימנים קוסמטיים קלים

או שאולי יש פה מישהו שמתעסק גם עם מחשבים ניידים בסביבות התקציב הזה?

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש קטן בפורום ותראי הרבה המלצות על פרסומון

• הוסף לסימניות
מצד מהירות המעבד המחשב שהבאת עכשיו יותר מהיר מהקודם...
אבל המעבד עצמו יחסית ישן ועדיין קצת איטי.

אני מתעסק עם ניידים, אבל מה הכוונה 'בסביבות התקציב הזה', כשבהתחלה הבאת משהו ב-1800 ש"ח, ועכשיו ב1300 ש"ח- מוחדש?
בכל אופן, תוכלו לפנות אליי למייל הרשום בחתימתי.

• הוסף לסימניות
אפילו אם זה רק לגיבוי אם את חולמת להפעיל עליו תוכנה גרפית כל שהיא לא כדאי פחות מ i5.בדיעבד גם איי3 זה בסדר. אבל כל מעבדי ה E למיניהם של AMD או סידרת ה N של הפנטיום להתרחק כמו מאש, מאוד איטי.

אפשר בקלות להשיג מחשבים ניידים טובים עם מעבדי איי5 ב 2200 שח בערך .
תוכלי לפנות אלי לפי המייל למטה.

תוכלי לפנות אלי

• הוסף לסימניות
אני רכשתי מפרסומון מחשב נייד, ומרוצה מהמחשב+השירות!
ובמחיר ממש מצויין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה