מחשב נייד

• הוסף לסימניות
היי אנשים יקרים
רציתי לשאול את הצלמים או אפילו מי שמבין בעולם המחשבים
אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם לעריכת תמונות ברמה של צלמים
האם צריך מחשב חזק במיוחד?
אשמח לשמוע את תגובתכם בנושא.

• הוסף לסימניות
צריך מעבד חזק, הרבה זיכרון, ועדיף גם כרטיס מסך טוב

• הוסף לסימניות
השאלה עד כמה חזק?
כי צלם סך הכל לא מעצב או עורך תמונות ברמה של גרפיקאי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Itzhakeli;1892545:
השאלה עד כמה חזק?
כי צלם סך הכל לא מעצב או עורך תמונות ברמה של גרפיקאי...

איני צלם,
אבל תשוטט בפורום צילום נראה לי שאתה טועה כי שם המון עריכות לתמונות

• הוסף לסימניות
הקטע הוא שכיוונו אותי לכאן מפורום צילום...

• הוסף לסימניות
I7 של נייד זה בערך כמו I3 של נייח, כך שאם החלטתם להשתמש בנייד כדאי לקחת I7
אם לוקחים מעבד דור שישי - אפשר לוותר על כרטיס מסך

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שיש הבדל משמעותי מבחינת ביצועים וחומרה בין נייד לנייח...
לפי מה שאני מבין זה מחשב שיעלה לי בסביבות 4500?

• הוסף לסימניות
אני לא יודע אם ההבדל הוא עד כדי כך, i3-i7, אבל בודאי שיש הבדל משמעותי.
תוכל להשיג מחשב כנ"ל בפחות מ-4000 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה