מחשב נייד

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לרכוש מחשב נייד לא יקר בכלל
(יש לי נייח מעולה)
אני צריכה משהו פה ושם לנסיעות, עבודות דחופות וכאלה
אפילו רק פוטושופ שיהיה עליו ( אם יש משו טוב וזול אפשר גם אינדיזיין ואילוס)

מישו מכיר?
אשמח לקבל המלצות!!

• הוסף לסימניות
השאלה היא באיזה רמה את עובדת, מבחינת כובד עבודות ותדירות שימוש, אם את צריכה משהו שיתפקד כמו שצריך תחת עומס, לא הייתי ממליץ ללכת על הזולים ביותר, אלא אם כן באמת תדירות השימוש היא אחת לפרק זמן ארוך - הייתי ממליץ על הזולים של טושיבה.

אחרת - לכי על משהו יותר יקר מעט. אם תוכלי להגדיר בדיוק מהות ותדירות השימוש.

• הוסף לסימניות
פעם ב...
בד"כ אני עובדת בנייח הכל שם, אבל יש לי לפעמים נסיעות ארוכות וכו' שאני יכולה לעבוד על משהו בדרך
כמו"כ הייתי מעדיפה משהו בגודל בינוני לא הרגיל

יש חיה כזו?

• הוסף לסימניות
יש הרבה I3 בשוק באיזור ה 1600-1700 שח
תשדרגי ל 8 GB ושימי SSD
עדיין לא תגיעי ל 2000 וזה יהיה לך מעולה לעבודות מזדמנות

• הוסף לסימניות
אם אכן זה המצב אני אכן מסכים לדעתו של Bris ,רק שתי הערות, אני מאוד אוהב את הלפטופים של טושיבה, וכן אני חושב שקצת יהיה קשה לא לעבור את ה 2000 עם שתי השדרוגים הנ"ל - אך הם נצרכים - לדעתי זה לא יעבור את איזור ה 2,400

• הוסף לסימניות
קיבלתי הצעה למחשב טושיבה I3
8 GB
500 גיגה (SSD בתוספת תשלום)
ב-3000 ש"ח
מתכוונת להשתמש בו כגיבוי למחשב גרפיקה, לנסיעות וכו', לא לשימוש קבוע.
יקר או נורמלי?

• הוסף לסימניות
צריך לראות פה את כל המפרט והחברה, רק אז נוכל לתת חוו"ד אובייקטיבית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2137642:
אם אכן זה המצב אני אכן מסכים לדעתו של Bris ,רק שתי הערות, אני מאוד אוהב את הלפטופים של טושיבה, וכן אני חושב שקצת יהיה קשה לא לעבור את ה 2000 עם שתי השדרוגים הנ"ל - אך הם נצרכים - לדעתי זה לא יעבור את איזור ה 2,400

אין משהו ב 1500 נגיד רק פוטושופ??
אני צריכה את זה לעיתים רחוקות לא באלי להשקיע הרבה
כמו"כ יש כזה דבר במחשב קטן נייד לא הגודל הרגיל
מישהו מכיר?

תודה למגיבים !

• הוסף לסימניות
יש i3 בלי שדרוגים. אבל זה בסיסי ביותר לפוטושופ. וגם זה טיפה יותר.

• הוסף לסימניות
אם תוכלו להעיף מבט במפרט שקיבלתי, אודה לכם מאד:
SATELLITE PRO R50-B-11E טושיבה
מעבד - 4th generation Intel® Core™ i3-4005U processor
דיסק קשיח - 500 GB
זכרון RAM - 8 GB
שנתיים אחריות יבואן
3,000 ש"ח

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליצה לכם לקנות מחשב מוחדש (לא מחודש) ההבדל בינו לבין חדש הוא פעוט ביותר- אחריות שונה וכו- משהו לא משמעותי כמו מחשב מחודש,
קנינו כמה מחשבים ניידים כאלו בתווך מחירים רחב- והם היו פיצוצייפ,
אם אתם מעונינים אפשר להזמין את זה דרך האתר של
מחירים מצחיקים!!!!!!!
אפרופו ההיא שהביאה הצעת מחיר הא לך משהו דומה:
1799 ₪
מחשב נייד Dell עם מסך "17.3, מעבד i3 דור רביעי, דיסק 500GB, זיכרון 4GB ו WIN8.1 רק 1799 ₪

• הוסף לסימניות
רובם של המוחדשים הם יבוא פרללי מארה"ב שהיצרן חידש

• הוסף לסימניות
שומר נפשו ירחק ממחודשים, היה פה אשכול בו המשתמש bris שהוא מנהל הפורום הסביר בדיוק מה זה מחודש, הייתי ממליץ לקרוא בעיון רב לפני קבלת החלטה.

לגבי המפרט המחיר נראה לי מוגזם, מדובר בסך הכל במפרט סטנדרטי שניתן להשיג גם בסביבות ה 2000.

• הוסף לסימניות
מוחדש לא מחודש- אין קשר בין השתים

• הוסף לסימניות
מחיר לא ריאלי.
זה בעצם מעבד דור רביעי (אני מניח שמה שהציעו לך כאן כולם זה כבר לפחות דור חמישי (מה שאני כתבתי זה דור חמישי), לשדרג לו זיכרון ל-8GB זה עוד 150 ש"ח מקסימום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 66666664;2138219:
מוחדש לא מחודש- אין קשר בין השתים

מחודש - מוחדש - מוחודוש - מוחדושו וכו = הכל היינו הך.

ועם בקשת המחילה מראש , ובלי רצון לפגוע באף אחד. אבל ---
מי שאומר אחרת ללקוח , ספק שקרן ספק טיפש.

ואי תימא למאי נ"מ , שקרן או טיפש?

עדיף לקנות משקרן משאר מטיפש.שקרן לפחות יודע מה הוא מוכר, ודי בזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה