בקשה מחשב נייד

• הוסף לסימניות
@שנה הכי כדאי לך לקנות באמזון. את מסמנת בדיוק מה שאת רוצה שיהיה במחשב שלך והוא מביא לך הצעות בכל המחירים.
רק שימי לב לסמן את הארבע וחצי כוכבים שלא יציע לך דברים עם רייטינג נמוך (תמיד כדאי לקרוא חוות דעת) וכן לא לקנות כרום בוק זה אומנם מאוד זול אבל זה בלי מערכת הפעלה כלומר עם אבל של כרום לא נוח לא תומך ברוב התוכנות אי אפשר להתקין ווינדוס בקיצור לא

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מחשב זול ופשוט
מישהו יודע על משהו בסביבות ה 1400-1600?
אולי עם מסך קטן, או מחודש.
למסך גודל סטנדרט המחירים היום (קורונה וכו') הם הרבה יותר יקרים.

אם אתה רוצה ממש פשוט יש את זה למשל

• הוסף לסימניות
אני קניתי מחודש מטכנאי מחשבים במחיר טוב מאד
הבנ"א גם נתן מענה ושירות
אם תרצי מספר אתן לך - הוא באשדוד

• הוסף לסימניות
אני קניתי מחודש מטכנאי מחשבים במחיר טוב מאד
הבנ"א גם נתן מענה ושירות
אם תרצי מספר אתן לך - הוא באשדוד
אני גם חושב שכיום במחירים האלו (עד 3000) עדיף מחודש נורמלי מאשר גרוטאה חדשה

• הוסף לסימניות
אני גם חושב שכיום במחירים האלו (עד 3000) עדיף מחודש נורמלי מאשר גרוטאה חדשה
לגמרי!!
הבמחשב אצלי כבר שנה וחצי
עלה לי 1,000 ש"ח ואני עובדת עליו עם תוכנות גרפיקה ומתפקד יופי!
(היום המחירים קצת יותר יקרים עקב הקורונה והביקוש המוגבר למחשבים)
אגב- אותו טכנאי מוכר גם מחשבים חדשים בפחות ממחיר שוק!

• הוסף לסימניות
לדעתי עדיף או מחודש או יד 2 (ממישהו שאפשאר לסמוך עליו)
מחשבים חדשים ברמות מחיר של פחות מ2300-2500 ש"ח לא שווים.
באם את מעונינת יש מישהו שקניתי ממנו שמביא מחשבים מחברות הייטק שמחליפות ציוד במחיר מאוד זול, אך לא תמיד יש לו במלאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה