מחשב נייח חדש- גלישה א י ט י ת

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייח חדש, חיברתי אותו באמצעות חיבור אלחוטי (USB של TP-LINK) לראוטר של בזק שבד"כ משמש 2 מחשבים ניידים.
מהירות הגלישה איטית עד בלתי נסבלת.
הדפים מפסיקים באמצע הטעינה כי ארך זמן רב מידי לטעון אותם.
ג'ימייל נתקע לקראת סוף הפתיחה, ונפתח רק על תצוגת HTML בסיסית עבור חיבורים איטיים, וגם זה לאחר דקות ארוכות (כרבע שעה...!)
מה קורה פה?
במה הבעיה יכולה להיות נעוצה?
אציין כי המחשב עצמו מהיר, והבעיה מתרחשת בגלישה, הן באדג' והן בכרום.

• הוסף לסימניות
המחשבים השניים הכל מהיר אצלם?

הייתי מנסה לכבות את הראוטר ולהוציא מהחשמל אחרי דקה להדליק שוב,

לפעמים זה עוזר

• הוסף לסימניות
המחשבים השניים הכל מהיר אצלם?

הייתי מנסה לכבות את הראוטר ולהוציא מהחשמל אחרי דקה להדליק שוב,

לפעמים זה עוזר
תודה
בדקתי במחשב אחר וזה בסדר.
אנסה

• הוסף לסימניות
יתכן והחיבור לבזק הוא חיבור חלש, אבל מספיק כשמתחברים עליו דרך Wifi אבל הכרטיס רשת אלחוטי ששמת כנראה לא קולט במהירות גבוהה ואז בצרוף לזה שהחיבור לבזק חלש - אתה מקבל תוצאה נמוכה.
אם אכן כך תצטרך לקנות כרטיס רשת אלחוטי חדש.
כדי לבדוק אם אכן כך, תצטרך לכתוב כאן את הדגם שקנית.

• הוסף לסימניות
יתכן והחיבור לבזק הוא חיבור חלש, אבל מספיק כשמתחברים עליו דרך Wifi אבל הכרטיס רשת אלחוטי ששמת כנראה לא קולט במהירות גבוהה ואז בצרוף לזה שהחיבור לבזק חלש - אתה מקבל תוצאה נמוכה.
אם אכן כך תצטרך לקנות כרטיס רשת אלחוטי חדש.
כדי לבדוק אם אכן כך, תצטרך לכתוב כאן את הדגם שקנית.
קניתי היום באותה חנות שבה קניתי את המחשב, את הדגם הזה:
upload_2018-6-1_1-40-14.png
אחרי המלצה שלהם, שאלו מה המרחק במטרים ואם יש קירות.
אני מאד מקוה שלא צריך אחד חדש! :eek:

• הוסף לסימניות
קניתי היום באותה חנות שבה קניתי את המחשב, אחרי המלצה שלהם, שאלו מה המרחק במטרים ואם יש קירות.
אני מאד מקוה שלא צריך אחד חדש! :eek:
זה אמנם דגם פשוט, אבל טוב מאד, קולט עד 300 מ"ב שזה יפה, תנוח דעתך.
תבדוק האם כששני המחשבים האחרים מכובים נשאר אותו מצב, דבר שני: האם זה מוגן עם סיסמה באופן ששכן לא יכול לשבת על זה.

• הוסף לסימניות
זה אמנם דגם פשוט, אבל טוב מאד, קולט עד 300 מ"ב שזה יפה, תנוח דעתך.
תבדוק האם כששני המחשבים האחרים מכובים נשאר אותו מצב, דבר שני: האם זה מוגן עם סיסמה באופן ששכן לא יכול לשבת על זה.
זה מוגן, ודאי, יש לי נטפרי וחיברתי הכל עם תעודת אבטחה וסיסמאות כמו שצריך...
אנסה לכבות את השאר ולבדוק שוב.

• הוסף לסימניות
הדגם הזה הוא בסדר גמור ...
ודאי לא שמצדיק 15 דקות פתיחת גימייל
זה ודאי לא הבעייה בו

מהקטנים הוא דוקא טוב

בהצלחה

• הוסף לסימניות
הדגם הזה הוא בסדר גמור ...
ודאי לא שמצדיק 15 דקות פתיחת גימייל
זה ודאי לא הבעייה בו

מהקטנים הוא דוקא טוב

בהצלחה
אז מה יכולה להיות הבעיה?
כרגע 2 המחשבים האחרים מכובים לגמרי, ואיתחלתי את הראוטר.
הגלישה יותר מהירה אבל עדיין איטית בהרבה מ2 הניידים וממה שהייתי מצפה ממחשב חדש שאמור להיות מהיר וחזק מאד :(

• הוסף לסימניות
אז מה יכולה להיות הבעיה?
כרגע 2 המחשבים האחרים מכובים לגמרי, ואיתחלתי את הראוטר.
הגלישה יותר מהירה אבל עדיין איטית בהרבה מ2 הניידים וממה שהייתי מצפה ממחשב חדש שאמור להיות מהיר וחזק מאד :(
בדרך כלל זאת לא בעיה שקשורה למחשב אלא לרשת הביתית או לספק והתשתית,
אם הבנתי נכון חוץ מהגלישה הכל מתפקד מעולה,

אם כן נסו דבר ראשון להתחבר לצורך הבדיקה ישירות לראוטר עם כבל ולא עם חיבור אלחוטי
מה המהירות ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה