מחשב נייח חדש - הצעת מחיר

• הוסף לסימניות
קיבלתי הצעת מחיר למחשב נייח חדש
אני גרפיקאית, משתמשת בכמה תוכנות אדובי במקביל
אשמח לדעת אם המפרט שנתנו לי מתאים לי
וכמה אמור לעלות מחשב עם מפרט כזה

הצעת מחיר.JPG

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיכול לעזור לי??
אני צריכה תשובה די דחוף!

• הוסף לסימניות
גם עורכת וידיאו
לא באופן קבוע אבל...
לא באפטר, רק פרמייר

• הוסף לסימניות
נשמע בסדר,
הרכבה של מפרט דומה באייבורי, עולה כ7,000 ש"ח

• הוסף לסימניות
מפרט בסדר גמור!
עניין המחיר לא צוין

• הוסף לסימניות
אםכתבת כבר במתמחים top אז השבתי לך שם ואם לא נשמח לעזור...

• הוסף לסימניות
יש כל מיני חלקים לא בדיוק ברורים, אבל דבר אחד בטוח אל קני כרטיס מסך של חברת ATI לתוכנות אדובי

• הוסף לסימניות
כי התוכנות של אדובי מעדיפות את של NVIDIA

• הוסף לסימניות
כן ולא
זה היה נכון פעם כלשאדובי הייתה תמיכה רק ב CUDA של NVIDIA ,היום מתרחבת מאוד התמיכה ב OPENCL שהיא שפה חופשית ופתוחה , גם INTEL וגם AMD משתמשים בה.

ולראיה, כל מחשבי המק למיניהם , ניידים ונייחים מגיעים כבר כ 5 שנים אך ורק עם כרטיסי מסך של AMD , ותוכנות אדובי עובדות עליהם יופי (אנשים משלמים פי3 על אותה חומרה רק בשביל שלדעתם התוכנות יעבדו טוב יותר במחשבי מק...)

• הוסף לסימניות
זה נכון שפעם בכלל לא היה שייך לעבוד איתם, והיום כן בגלל שהם תומכים כבר רשמית בOPENCL, אך בפועל מהנסיון שלי במחשבי PC לפחות, הNVIDIA עובד חלק ללא תקלות, ובOPENCL זה לא עובד פיקס, גם המהירות פחותה ביחס לאותו תג מחיר וגם יש יותר תקלות עם זה - ולכן כתבתי שהתוכנות של אדובי "מעדיפות"...NVIDIA.

• הוסף לסימניות
לגבי "חלק" זה דבר שקשה למדוד

לגבי ביצועים , לפני שנתיים עשו בדיקה רצינית כאן

ובלי לחשבן RED הם די דומים באותה קטגורית מחיר

ומאז עברו המון ביטים בעמק הסיליקון ואני חושב שהביצועים של OPENCL בADOBE עוד השתפרו יותר
אני חוזר, כל הMACים כבר שנים על OPENCL (קצת על METAL אבל זה עדיין חדש)

אני אוריד את ה BENCHMARK שלהם לפרמייר ואעשה קצת טסטים מעודכנים ב CC2020 בלינ בסופש ואעדכן

• הוסף לסימניות
בלינק שהבאת באמת רואים שNVIDIA טיפה יותר טובים, ומבחינתי, אני אומר ללקוח בשביל מה לקחת AMD אם יש לך אפשרות לבחור, קח NVIDIA הם יעבדו יותר טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה