מחשב נייח לא מצליח להתחבר אלחוטית למודם

• הוסף לסימניות
קניתי אנטנה שמתחברת עם USB למחשב ואמורה לשמש תחליף לכבל על מנת להתחבר מרחוק למודם שנמצא בחדר אחר.

הבעיה היא שהוא לא נותן להתחבר למודם אם אני שמה על הרשת שלי סיסמה.
וממש לא בא לי לגלוש בלי סיסמה.

מה יכולה להיות הבעיה?

האנטנה היא של חברת EDIMAX המודם של בזק.

תודה!

• הוסף לסימניות
המחשב מזהה את הכרטיס רשת האלחוטי? או שפשוט לא מותקן לו דרייבר במחשב?

• הוסף לסימניות
המחשב מזהה את הרשת, אבל אם אני עושה סיסמה הוא לא נותן לי להתחבר.

• הוסף לסימניות
כן.
הכל טוב ועובד כל עוד המחשב מחובר עם כאבל לראוטר.

ברגע שאני רוצה לגלוש באלחוטי המחשב לא מתחבר לראוטר אלא אם כן אין לו סיסמה.

• הוסף לסימניות
כנראה שיש איזה טעות בהקלדת הסיסמא (יכול להיות שהטעות בכלל בראוטר)
איזה ראוטר זה?

• הוסף לסימניות
אין טעות בהקלדת הסיסמה כי גם בפעם הראשונה שמחברים את הראוטר פיזית צריך להקליד סיסמה, ואז הכל עובד יופי.

זה קרה לי עם 2 ראוטרים שונים.
שתייהם של בזק
netgear
dual band ac

• הוסף לסימניות
בזק אמורים לתת לך תמיכה לראוטר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה