חוו"ד מחשב נייח שלא נהיה איטי אחרי זמן מה של שימוש.. חזק ומתקדם.. יש המלצות על משהו?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להשקיע בנייח טוב,
כזה שלא נשחק אחרי שנה של שימוש,
עף, ולא נבהל מעומס.
יש לכם ניסיון עם משהו טוב??
אשמח לכל מידע
בתודה

• הוסף לסימניות
אני רוצה להשקיע בנייח טוב,
כזה שלא נשחק אחרי שנה של שימוש,
עף, ולא נבהל מעומס.
יש לכם ניסיון עם משהו טוב??
אשמח לכל מידע
בתודה
אני עובדת עם נייד
חיפשתי הרבה משהו חזק ומהיר שיחזיק להרבה זמן וקיבלתי המלצות על מקבוק של אפל (בנייח מקינטוש)
קצת חששתי מהמעבר מווינדוס למק אבל אני כבר אני כבר כמה שבועות עם זה ולא נורא בכלל
מחשב חזק ומהיר, בנתיים מאוד ממליצה.

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם נייד
חיפשתי הרבה משהו חזק ומהיר שיחזיק להרבה זמן וקיבלתי המלצות על מקבוק של אפל (בנייח מקינטוש)
קצת חששתי מהמעבר מווינדוס למק אבל אני כבר אני כבר כמה שבועות עם זה ולא נורא בכלל
מחשב חזק ומהיר, בנתיים מאוד ממליצה.
תודה על התשובה המפורטת.
אני צורכת המון תוכנות של מייקרוסופט, לחלקן צריך ווינדוס פרו..
השאלה איך יעבוד עם מק..

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה