דרוש מידע מחשב נייח של אפל

• הוסף לסימניות
אני מבררת כרגע לפני קניה על מחשב נייח של אפל לצורך עבודתי - עיצוב פנים,
אני מעוניינת לדעת 2 דברים עיקריים - האם יש אופציה לנטפרי
והאם הוא ילך טוב עם תכנות כבדות כמו אוטוקאד, סקצ'אפ וכד'
וכן, כל מי שיש לו עוד מידע מנסיון על הנ''ל אשמח לשמוע
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני מבררת כרגע לפני קניה על מחשב נייח של אפל לצורך עבודתי - עיצוב פנים,
אני מעוניינת לדעת 2 דברים עיקריים - האם יש אופציה לנטפרי
והאם הוא ילך טוב עם תכנות כבדות כמו אוטוקאד, סקצ'אפ וכד'
וכן, כל מי שיש לו עוד מידע מנסיון על הנ''ל אשמח לשמוע
תודה רבה
אין לי מחשב,
אבל מכירה אחת, שיש לה, אמרה לי שאין אפשרות............ אולי לא עשתה מספיק שיעורי בית.....

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לנטפרי או לתכנות הנ''ל?
אני עם מק נייח
ואני עם נט פרי
כמו״כ אני עם כל תוכנות אדובי
ולא רק שלא כבד אלא המחשב טסססס

• הוסף לסימניות
כן
והוא כבר מ 2011 (לפני שנתיים הוא קרס ועשיתי לו שחזור ועדכון גירסה למרות שהזהירו אותי שלא שווה לי כבר וכו׳, ועדיין עובד לי פצצה טפו טפו...)

• הוסף לסימניות
צילום מסך;)
צילום מסך 2023.05.23 ב.14.11.35.png

• הוסף לסימניות
גם לי יש מק של אפל
אני גרפיקאית עם כל התוכנות וזה תותחחחח
ואין מה להשוות בין המהירות של אפל למייקרוסופט
הוא נראה לידו ילד....
ויש לי נטפרי אבל אין אפשרות להתקין על המחשב זה רק על האינטרנט
וזה אומר שאם יש באיזור אינטרנט לא מסונן פתוח בלי קוד
אפשר להתחבר..... וזה בעיה
מה שאפשר לעשות זה לבטל את הכרטיס WI-FI ולהתחבר עם כבל
אפשר להוציא את הכרטיס או עם קוד של טכנאי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מוזר, לי מותקן על המחשב
התכוונתי שאין תוכנת וויפרי למק,
ואפשר להיות עם אינטרנט מסונן אבל אם יש בסביבה אינטרנט פרוץ את יכולה להתחבר אליו,
כך שאין משמעות אמיתית לחסימה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה