מחשב נייח שנדלק ונכבה מיד כל הזמן, יש למישהו פתרון או שחייבים טכנאי?

• הוסף לסימניות
אודה לעזרה על מחשב נייח שנדלק ונכבה מייד וחוזר על הפעולה כל העת אם אני לא מוציא אותו מהחשמל
פתחתי את המחשב והמאווררים נדלקים ונכבים ביחד עם הפתיחה והכיבוי של המחשב

• הוסף לסימניות
יש כמה זכרונות RAM? תנסה כל אחד בנפרד. יכול להיות גם בעיה בספק כוח, אין לי רעיון איך אפשר לבודד את הבעיה אם אין לך איך להחליף... אולי להעביר חלקים למחשב אחר?

• הוסף לסימניות
יש כמה זכרונות RAM? תנסה כל אחד בנפרד. יכול להיות גם בעיה בספק כוח, אין לי רעיון איך אפשר לבודד את הבעיה אם אין לך איך להחליף... אולי להעביר חלקים למחשב אחר?
לא כ״כ מבין מה הכוונה
אשמח להסבר יותר פשטני לאנשים בורים כמוני

• הוסף לסימניות
אז אולי אל תנסה את זה לבד...
יש לך דיסק קשיח אחד במחשב?
יש על לוח האם כרטיסים ארוכים שהם הזיכרון ראם שעליהם המחשב עובד, אם יש שם כמה כאלו אולי תנסה להשאיר רק 1...
כמו שאמרתי זה יכול להיות בעיה גם בספק הכוח שיש לו בעיה של חשמל (החלק בפינה שאליו מחוברים הכבלים)
וזה יכול להיות בעיה גם של קצר חשמלי שיכול להרוס יותר... ככה שאם אתה רוצה לנסות לבד, ויש לך אופציה, כדאי לנסות להעביר חלקים למחשב אחר כדי לבודד את מקור הבעיה.

• הוסף לסימניות
אודה לעזרה על מחשב נייח שנדלק ונכבה מייד וחוזר על הפעולה כל העת אם אני לא מוציא אותו מהחשמל
כדאי להביא לבדיקת טכנאי
מאיפה אתה?

• הוסף לסימניות
אם זה נכבה ממש מיד, לדעתי זה לוח אם.

• הוסף לסימניות
יש כפתור על גבי המחשב עצמו ולפעמים יש גם במקלדת מחשב שמטרתו לבצע הדלקה חוזרת של המחשב .
אני מציע שאולי הכפתור נתקע על מצב לחוץ ולכן הוא מכבה ומדליק פעם אחר פעם.
האמת שמכך שברגע הכנסת המחשב לחשמל המחשב נדלק - אני לא יודע אם זה יגרם מכפתור לחוץ כזה, לא יודע.

• הוסף לסימניות
יש כפתור על גבי המחשב עצמו ולפעמים יש גם במקלדת מחשב שמטרתו לבצע הדלקה חוזרת של המחשב .
אני מציע שאולי הכפתור נתקע על מצב לחוץ ולכן הוא מכבה ומדליק פעם אחר פעם.
האמת שמכך שברגע הכנסת המחשב לחשמל המחשב נדלק - אני לא יודע אם זה יגרם מכפתור לחוץ כזה, לא יודע.
רעיון יפה
אבל זה לא מזה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אצלי פעם היה תופעה ממש כזו, בגלל שלמחשב היה מחובר מתאם חיבור מסך (שאליו היה מחובר הכבל של המסך, כי הכבל היה יציאה אחרת מהיציאה של המחשב)
כשהחלפתי את הכבל לכבל תקני, בהמלצת הטכנאי שלי, התופעה חלפה
כלומר כבל אחד מהמחשב עד למסך
הוא הסביר לי שהמתאם הזה עושה לפעמים בעיות

לא יודע יותר מזה..

• הוסף לסימניות
המחשב עבד בעבר ופתאום זה התחיל?
או ששינו משהו ומאז התחיל הלופ?

• הוסף לסימניות
מכיון שאין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטית אודה ל @aridesk אם יוכל ליצור איתי קשר בדחיפות

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה