מחשב נכבה למסך כחול

• הוסף לסימניות
מצ"ב תמונת ההודעה
יש למישהו כיוון ממה זה יכול לקרות?

קבצים מצורפים

• IMG_1613.JPG
    3.2 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לפני כמה זמן המחשב שלי סבל ממסכים כחולים. מסתבר שזה היה מחום יתר של המעבד (אם אינני טועה).
יש מן ג'ל שם באזור ומשהו בטעות "ניגב" אותו, וזה גרם להתחממות. קניתי אותו בחנות שבא מעבדת מחשבים וב"ה המסכים הכחולים נעלמו.
יש הרבה סיבות למסך כחול אצלי זו היתה הבעיה.
טכנאי די מומחה לה עליה עם איזה תוכנה שהוא הריץ שגרמה למחשב לצפצף ברגע שרמת החום עברה את הנורמה. וכך הוא עלה על הבעיה (שהג'ל היה חסר) אולי המידע יהיה לעזר. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ישנו דרייבר שתוקע את המחשב. האם התקנתם איזה תוכנה לאחרונה???

• הוסף לסימניות
הוספנו לפני החג עכבר אלחוטי
אבל זה לא התקין שום תוכנה/דרייבר
כעת למרות שהוצאנו את העכבר זה עדיין ממשיך
האם ישנה אופציה לבדוק דרייברים לפי תאריך התקנה?

• הוסף לסימניות
דחוווף!
זה קורה לי גם ואני לא יודע מה לעשות!
פרסומון - איך עושים שחזור מערכת?

• הוסף לסימניות
התחל> עזרים> כלי מערכת> שיחזור המערכת.
ובוינדוס 7, ניתן להקליד את המילה 'שחזור' בחלון החיפוש מעל ה'התחל' והוא כבר ימצא.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי 770;980617:
דחוווף!
זה קורה לי גם ואני לא יודע מה לעשות!
פרסומון - איך עושים שחזור מערכת?

אין לי מושג מה לעזור לך, אבל אין מסך כחול אחד דומה לשני, אם את רוצה עזרה תעלי תמונה של המסך הכחול לפה ואולי יוכלו המומחים לעזור לך.
ו

• הוסף לסימניות
לגבי השגיאה שלי
אין אופציה לבצע שיחזור לפני התאריך שזה קרה (יש לי נקודות שיחזור רק מיומיים אח"כ)
וכשאני לוחצת על תיבת הסימון להצגת תאריכים ישנים יותר הוא לא נותן
חשבתי שזה וירוס אבל יש לי אנטי וירוס מעודכן וגם בדקתי יסודי (נוד3)2 ואין לי וירוסים
גם המרלוורבייטס ביצע לי בדיקת ולא העלה רוגלות ומרעין בישין
והCC קלינר ניקה אחריו הכל :(
מה עוד אני יכולה לבדוק?
זה עכשיו קורה לי במרחקי זמן (בהתחלה זה קרה כל שעה) אבל כל פעם שזה קורה קופץ לי הלב
מלבד העוגמ"נ שנמחקים לי פעולות אחרונות בשיצעתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;980718:
לגבי השגיאה שלי
אין אופציה לבצע שיחזור לפני התאריך שזה קרה (יש לי נקודות שיחזור רק מיומיים אח"כ)
וכשאני לוחצת על תיבת הסימון להצגת תאריכים ישנים יותר הוא לא נותן
חשבתי שזה וירוס אבל יש לי אנטי וירוס מעודכן וגם בדקתי יסודי (נוד3)2 ואין לי וירוסים
גם המרלוורבייטס ביצע לי בדיקת ולא העלה רוגלות ומרעין בישין
והCC קלינר ניקה אחריו הכל :(
מה עוד אני יכולה לבדוק?
זה עכשיו קורה לי במרחקי זמן (בהתחלה זה קרה כל שעה) אבל כל פעם שזה קורה קופץ לי הלב
מלבד העוגמ"נ שנמחקים לי פעולות אחרונות בשיצעתי
http://www.google.co.il/url?sa=t&rc...=IOVEPaXX3nfDne1_j3_QbQ&bvm=bv.44770516,d.d2k

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה