מחשב עם מנב"ס ברשת ביתית, שייך?

• הוסף לסימניות
שייך לחבר מחשב עם מנב"ס ברשת ביתית? אני יודע שבעקרון זה צריך לבוא עם איזה פיירוול ספציפי, השאלה היא אם לא שייך איזה משהו מתוחכם, אולי בוירטואלPC עם כרטיס רשת נוסף או משהו כזה, יש מצב?

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;728038:
אם הייעוד כדי להזין נתונים ישנה תוכנת המנבסון, שהיא מעין "מיני מנב"ס"
תוכנה בפורמט קטן יותר שכל מורה יכול להתקין על איזה מחשב שרוצה ובכך להזין נתונים למערכת המרכזית
סליחה על ההקפצה. אני מדבר על גישה להערכת קיושורים לעתיד. מה שמצריך גישה לרשת של משרד החינוך.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
תפרט את הבעיה שלך לא הבנתי אתה רוצה להשתמש במיכשור שלך??
יש לי הרה נסיון עם מנבס אמשח לייעץ

• הוסף לסימניות
הבעיות הן פשוטות. אני רוצה חיבור ברשת מקומית עם מחשב שמחובר לרשת של משרד החינוך - מערכת קישרים לעתיד. המחשב למערכת קישורים מחובר ל014 בסוג של VPN, והרשת הרגילה במשרד מחוברת ל012 רגיל. השאלה איך מחברים את זה.
חשבתי על התקנת V-PC עם XP על אחד המחשבים ברשת שנכניס בו כרטיס רשת נוסף. נגדיר בוירטואל את הרשת של משרד החינוך ובמארח נגדיר את החיבור לכתובת אוטומטית, ונשתמש בכרטיס השני לרשת הרגילה בהגדרה ידנית כרגיל. ילך?

• הוסף לסימניות
אין סיבה שזה לא יעבוד מה שאני עשיתי פשוט העברתי את כל המוסד לחיבור של מנבס אני יכול רק להגיד לך ששיש טכנאי בשם פיטר שעובד במרכז תמיכה למנבס שעזר לי המון בפתרונות מהסוג הזה ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;733124:
אין סיבה שזה לא יעבוד מה שאני עשיתי פשוט העברתי את כל המוסד לחיבור של מנבס אני יכול רק להגיד לך ששיש טכנאי בשם פיטר שעובד במרכז תמיכה למנבס שעזר לי המון בפתרונות מהסוג הזה ....
מה פירוש כל המוסד למנב"ס? כולם דרך החיבור של 014? הרי זה חיבור מוגבל, לא כך?

• הוסף לסימניות
בכמה פקסים אתה פותח את החיבור לגמרי כולל כל הפורטים השימושיים
תתקשר למוקד ותברר )הכי טוב עם פיטר(

• הוסף לסימניות
בכמה פקסים אתה פותח את החיבור לגמרי כולל כל הפורטים השימושיים
תתקשר למוקד ותברר )הכי טוב עם פיטר(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה