מחשב פשוט

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר החלטתי לקנות בינתיים מחשב פשוט וזול יחסית
בכל זאת הייתי רוצה שהוא יהיה הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב
אני עובדת על פוטושופ, אינדיזיין, זיבראש
המחשב שהציעו לי הוא
ECOPC Intel Andrews Lake
i3-2100/500Gb/2Gb
ב-1300 ש"ח.
זה סביר? יש דברים שאפשר/כדאי לשפר, אפילו בתוספת מחיר אבל נגיד של עד 500 ש"ח?

המון תודות!

• הוסף לסימניות
בטח שיש.
לדוגמא, כונן SSD.
אגב, אני לא רואה את המפרט המלא למחשב שהזכרת, ייתכן שהמחיר טיפה יקר מכפי שצריך להיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;598593:
בטח שיש.
לדוגמא, כונן SSD.
אגב, אני לא רואה את המפרט המלא למחשב שהזכרת, ייתכן שהמחיר טיפה יקר מכפי שצריך להיות.
תסתכלי ביש שניה תחת השם שלי ישנה הצעה למחשב נייח יד שניה במצב מעולה, תוכנות מתצקדמות, מהיר וכו', (מתחייבים למחיר הזול ביותר - לאחר ברור מחירים אצל אחרים)
לפרטים נוספים פני במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תוסיפי עוד 2GB זיכרון זה הרבה יותר בסיסי מאשר SSD

• הוסף לסימניות
בסדר, נוסיף עוד שני GB זיכרון
כרטיס מסך ב-200-300 ש"ח זה יהיה בסדר? יש מביניהם משהו שמומלץ במיוחד?

• הוסף לסימניות
GT 220 היחס מחיר מספיק לך

• הוסף לסימניות
המובנה של ה I3 כבר טוב יותר מה GT220 , חבל על הכסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;599352:
המובנה של ה I3 כבר טוב יותר מה GT220 , חבל על הכסף.
הסתפקתי בזה
יפה שאתה מכריע בענין
אשמח אם תוכל לפרט איך הגעת למסקנה זו

• הוסף לסימניות
שזה אומר? שלא צריך כרטיס מסך בכלל?

• הוסף לסימניות
כן
בריס מה עשית בנצ'מארק?

• הוסף לסימניות
כבר עשו הרבה לפני

זה מסברא אמנם אבל אני אעשה יותר מאוחר הים בנצ׳ ואעלה תוצאות

• הוסף לסימניות
היו לי במעבדה 2 מחשבים זהים כמעט , לוח H61 אחד עם מעבד I3-2100 ואחד עם I5-2500,
ב I3 יש כרטיס GT9400 עם 1GB של DDR2 - שזה כמעט מקביל פחות או יותר ל GT220. (האמת שהיה לי כאן GT220 אבל אני לא מוצא אותו ... כשאמצע אעדכן את ההודעה)
לא היה לי זמן להריץ בנצמרקים רציניים אז הסתפקתי ב WINSAT (שזה הדירוג של וינדוס - שיש עליו כל מיני ביקורות - לא נכנס לזה עכשיו).
כפי שאפשר לראות ה I5 עם הכרטיס המשולב שעל המעבד מהיר בגרפיקה יותר מה 9400GT.
שניהם אחרי התקנה נקיה עם דרייברים מעודכנים.
התמונה הראשונה זה ה 9400GT
והשניה זה הכרטיס מסך של אינטל המשולב בסנדי-ברידג

קבצים מצורפים

• i3-2100-9400gt.PNG
    KB 110.5 · צפיות: 9
  • i5-2500.PNG
    KB 77.7 · צפיות: 8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה