מחשב פתאום לא נדלק

• הוסף לסימניות
יום שישי המחשב הנייח עבד כרגיל הכל מצוין ,
מוצש"ק ללא שום תגובה שמדליקים אותו כלום ללא רחש כלל
פתחתי את המארז ראיתי שאני מדליק מאוורר המעבד עושה חצי סיבוב ומפסיק לעבוד ,
יש אור בלוח אם כלומר יש חשמל מה זה יכול להיות?

חו"ד שקיבלתי עד עכשיו ,
1) מאיזה מישהו שישר פסל לי ואמר או ספק או לוח
2) מפופקו היקר , שאמר לי מאורר בלבד , האם זו הבעייה או משהו יותר רציני,

אם המאורר הלך יש לנו מחשב נוסף אינטל האם אפשר להחליף בין מחשב למחשב כשהמעבדים שונים?
טוב חו"ד חשובה לי מה אתם אומרים ?
תודה רבה לכולם

• הוסף לסימניות
נסה להוציא את הזכרון, לנשוף, ולהחזיר.
לי פעם היה משהו דומה (לא זהה), הטכנאי אמר לי שזה חשמל סטטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;1503905:
נסה להוציא את הזכרון, לנשוף, ולהחזיר.
לי פעם היה משהו דומה (לא זהה), הטכנאי אמר לי שזה חשמל סטטי.

הRAM נכון ?

• הוסף לסימניות
תוציא את החשמל. תלחץ 30 שניות על כפתור ההפעלה.
תכניס בחזרה ונסה להפעיל.

• הוסף לסימניות
NO

נכתב ע"י פרסומון;1504028:
תוציא את החשמל. תלחץ 30 שניות על כפתור ההפעלה.
תכניס בחזרה ונסה להפעיל.

לא עזר

• הוסף לסימניות
החלפתי ספק והכל עבד ב"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה