מחשב קופא

• הוסף לסימניות
לאחרונה קורה לי פתאום באמצע שהמחשב דולק, הוא פתאום קופא, וכלום לא זז וצריך לעשות ריסט, או שהוא נכבה לבד ועושה מעצמו ריסט.

מה לדעתכם יכול לגרום לכזה תופעה?
כרטיס זכרון פגום? כרטיס מסך? דיסק קשיח עם סקטור פגום? או אולי ספק כח? או וירוס כלשהוא?

ניסיתי לבודד אפשרויות, (לעשות תיקון סקטורים ואיחוי דיסק קשיח, סינון כרטיסי זכרון, חיזוק כבלים, הרצת אנטי וירוס וכדו') אך טרם מצאתי פתרון.

תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
נשמע כמו תקלה במערכת האוורור של המעבד... נסה לשאוב אבק מאיזור המעבד, ולבדוק אם המאוורר עובד.

• הוסף לסימניות
יש עוד אפשרויות? כי עשיתי את זה לא מזמן, והבעיה לא נפתרה.

• הוסף לסימניות
ישנם כמה אפשרויות:
1. זכרון RAM.
2. כרטיס גרפי.
ועוד כמה.
השאלה האם זה קורה באיזה נקודה מסוימת של פעילות, או לאחר זמן מסוים שהמחשב עובד, וכו'.
אינני כזה מומחה, רק מהנסיון זה מה שאני מכיר.

• הוסף לסימניות
זה לא קורה בנקודה מסוימת, אני יכול להדליק את המחשב ולאחר דקה פתאום הוא נקפא. ואני יכול לעבוד כמה שעות ופתאום זה קורה.

• הוסף לסימניות
לי היתה גם בעיה כזאת, והבוקר התקשרתי לתמיכה הטכנית של לנובו והתברר שישבו לי 2 אנטי וירוס על המחשב. אחד שקבלתי מהחברה ופג תוקפה ונוסף שהתקנתילבד כדי לפתור את הבעיה.
ברגע שהסרתי את התוכנה שפג תוקפה יכל האנטיוירוס החדש לעבוד נורמלי והמחשב חזר לתפקד נורמלי.
לא נראה לי שזאת הבעיה שלך אבל בכל אופן כתבתי כדי שאם אולי זה נכון, זה יהיה לך לעזר.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה אחת לתקופה וחוץ מניתוק מהחשמל לא עוזר כלום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuki05;847722:
לאחרונה קורה לי פתאום באמצע שהמחשב דולק, הוא פתאום קופא, וכלום לא זז וצריך לעשות ריסט, או שהוא נכבה לבד ועושה מעצמו ריסט.

מה לדעתכם יכול לגרום לכזה תופעה?
כרטיס זכרון פגום? כרטיס מסך? דיסק קשיח עם סקטור פגום? או אולי ספק כח? או וירוס כלשהוא?

ניסיתי לבודד אפשרויות, (לעשות תיקון סקטורים ואיחוי דיסק קשיח, סינון כרטיסי זכרון, חיזוק כבלים, הרצת אנטי וירוס וכדו') אך טרם מצאתי פתרון.

תודה לכולם!
גם לי אותה בעיה ואני אובדת עצות. אצלי או שלא זז ואני צריכה לכבות את הכפתור של המחשב או שנכבה לכמה שניות ונרשם לי מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור

קבצים מצורפים

• 154.png
    KB 275.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יש לך מזל לפחות שזה נתקע בעמוד של פרוג...............
את האמת, אולי זה פוטושופ...;)

• הוסף לסימניות
יש הרבה פורומים שעוסקים בנושא, כמו כאן וכאן

כולם מצביעים על נושא המאווררים, וקירור החומרה.

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק את פנים המחשב, מאוד יכול להיות שזה בעיה בספק כח [או במערכת הפעלה עצמה].

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuki05;847927:
יש לך מזל לפחות שזה נתקע בעמוד של פרוג...............
את האמת, אולי זה פוטושופ...;)
הלוואי אם רק בפרוג
זה נתקע לי איפה שרק יכול להיות. תוכנות האדובי עובדות בקצב של צב...טכנאי החליף לי לפני כחודשיים מערכת ולא עזר
זה ממש מטרטר כי אני באמצע עבודה ונתקע. עד שאני מדליקה בחזרה ומגיעה לתוכנה הספציפית עוברות 5 דקות. חומר שאני באמצע הולך לי לאיבוד בקיצור כפרת עוונות!

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה הרבה , גם במחשב של לנובו , אבל שמתי לב שזה קורה רק מתי שהוא מחובר לחשמל ,
(זה לא קרה לי א"פ כשהוא לא היה מחובר) וגם כשיש תפיסת CPU גבוהה.
אז אם אני עובדת על חומר חשוב אני דואגת שהוא יהיה טעון ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה שם טוב;848373:
גם לי זה קורה הרבה , גם במחשב של לנובו , אבל שמתי לב שזה קורה רק מתי שהוא מחובר לחשמל ,
(זה לא קרה לי א"פ כשהוא לא היה מחובר) וגם כשיש תפיסת CPU גבוהה.
אז אם אני עובדת על חומר חשוב אני דואגת שהוא יהיה טעון ....
מה זאת אומרת אני מדברת על מחשב נייח לא על נייד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;847915:
גם לי אותה בעיה ואני אובדת עצות. אצלי או שלא זז ואני צריכה לכבות את הכפתור של המחשב או שנכבה לכמה שניות ונרשם לי מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור
לפעמים קורא לי כשאני פותחת פוטושופ מייבאה תמונה 1 עוד לפני שאני עושה משהו המחשב קורס, פותח לי תיבת דו שיח גם אם אני לוחצת על כן וגם על לא הוא סוגר לי את פוטושופ ואיני מצליחה לפתוח שוב רק ע"י הפעלה מחדש כפרת עוונות אמיתית! מצ"ב קובץ

קבצים מצורפים

• 162.png
    KB 241 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;848384:
לפעמים קורא לי כשאני פותחת פוטושופ מייבאה תמונה 1 עוד לפני שאני עושה משהו המחשב קורס, פותח לי תיבת דו שיח גם אם אני לוחצת על כן וגם על לא הוא סוגר לי את פוטושופ ואיני מצליחה לפתוח שוב רק ע"י הפעלה מחדש כפרת עוונות אמיתית! מצ"ב קובץ
תעדכני את הדרייבר של הכרטיס מסך.

• הוסף לסימניות
הסיבות שיכולות לגרום למחשב לקפוא
1. התחממות של מעבד.

2. בעיות ברגיסטרי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;848385:

מנסיון גם לי קרה את זה כשקניתי את המחשב התקנתי את הדריבר מהדיסק המצורף.

וזה עשה לי את הבעיה שתוארה פה. המחשב היה קופא לחלוטין.

הורדתי דריבר מעודכן והתקנתי. ונפתרה הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;848385:
איך מעדכנים דרייבר של הכרטיס מסך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה