מחשב שלא נכבה

• הוסף לסימניות
לפני כשבועיים פירמטתי את המחשב (נייד) וזו היתה ההזדמנות לשדרג לWIN10
ומאז יש לי תקלה אחת שחוזרת על עצמה לעתים קרובות.
בדרך כלל, כשאני מסיים עם המחשב אני מכניס אותו למצב שינה, ובסוף היום עושה כיבוי.
מה שקורה, זה שאמנם לפעמים המחשב מגיב טוב לפעולות אלו, אך בחצי מהפעמים בערך המחשב לא מגיב טוב.
הוא אמנם מכבה את המסך ועושה קולות של כיבוי (או שינה), אך למעשה הנורה של הפאואר נשארת דולקת והמאוורר של המחשב ממשיך לעבוד (ואם המחשב בתוך התיק הוא מתחמם).
אחרי שזה קורה, אני לא מצליח בשום אופן 'להעיר' אותו, לחיצה על פאואר לא מזיזה לו, והדבר היחיד שנותר הוא לחיצה ארוכה על פאוואר (כיבוי כפוי) והדלקה מחדש.
מה יכולה להיות הבעיה ?

• הוסף לסימניות
אני משתגע. אולי בכל אופן מישהו ימצא לי פתרון לזה.

• הוסף לסימניות
ככל הנראה בעיה בהתקנה, אם היה לך זמן שזה עבד טוב הייתי אומר לך לשחזר מערכת, אבל מאחר וזה בעיה מאז התקנה מחדש של ווינדוס, ככל הנראה הפתרון היחיד יהיה להתקין מחדש את ווינדוס.

• הוסף לסימניות
דרייברים מותקנים נכון? מי התקין?

• הוסף לסימניות
בדכ ביטול ה V במצ"ב עוזר

קבצים מצורפים

• fast boot.PNG
    fast boot.PNG
    KB 11.2 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
זו בעיה מוכרת שקיימת בגרסה המעודכנת של ווינדוס 10והיא קרתה גם אצלי (הטכנאי הרים ידיים) , ישנם שלושה פתרונות . א. לחזור לגרסה קודמת בהתקנה נקיה. ב. לכבות ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה (לא הכי מומלץ) ג. לחכות לגרסא חדשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיילה;n5013295:
זו בעיה מוכרת שקיימת בגרסה המעודכנת של ווינדוס 10והיא קרתה גם אצלי (הטכנאי הרים ידיים) , ישנם שלושה פתרונות . א. לחזור לגרסה קודמת בהתקנה נקיה. ב. לכבות ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה (לא הכי מומלץ) ג. לחכות לגרסא חדשה.

חבל שהרים ידיים , 95 אחוז שמה שציינתי למעלה היה פותר את זה
(ב 5 אחוז הנותרים יש גם דרכים די קלות).

• הוסף לסימניות
"נשמח לדעת דרכים נוספות"-

האם ניסית מה שהצעתי ?

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי. אעדכן בל"נ אם עזר.
אגב, מה הם הVים הנוספים ששם ? השארתי את הראשון והאחרון (שינה, נעל)

• הוסף לסימניות
אכן נראה שזו היתה הבעיה.
תודה ענקית. הצלת אותי. הייתי לפני פירמוט חדש כי לא יכלתי עם זה.

אגב, התחילה לי בעיה דומה נוספת, אם כי פחות קריטית.
לפעמים כשאני עושה 'הפעלה מחדש' הוא עושה לי כיבוי.
האם זה קשור לעסק ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה