מה??? איזה תוכנה מבקש למחוק כל הקבצים?בנסיון להתקין תוכנה מסוימת המחשב ביקש למחוק את כל התוכנות והקבצים הקיימים במחשב ובטעות נלחץ המקש yes....
איך הגעת ל partition table ?לכאורה מה שקרה הוא רק שנמחק ה-partition table
רב הנסתר על הגלויאתם יכולים להביא יותר פרטים מה קרה?
אני מניח שאין תוכנה בעולם שיבקש למחוק את ה-root directory. אם כבר למה לא לפרמט? אז השערתי שבאמת מדובר או בפירמוט של מחיצה או בעשיית שינויים במחיצות (מחיקת מחיצות הוספת מחיצות וכדומה שרק פוגע ב-partition table). נחכה לעוד פרטים ונדע בוודאות מה קרהאיך הגעת ל partition table ?
אם כבר אז ה root directory
IM sorry
MT4 לא אמור למחוק כלום בהסרתו
מעבר למה שהוא התקין
ביקש למחוק את "כל" "התוכנות" "והקבצים" הקיימים במחשב
ב mac יש תוכנת הסרה של Adobe (או תוכנות דומות) והיא מציגה לך את כל התיקיות שעלולות להיות קשורות ואתה בוחר מה להסיר.IM sorry
MT4 לא אמור למחוק כלום בהסרתו
מעבר למה שהוא התקין
אבל למה לתוכנה כמו MT4 אמור להיות קשר לדברים כמו תוכנות אחרות ו/או קבצים כמו תמונות וכו'ב mac זה הולך שהוא מציג לך את כל התיקיות שעלולות להיות קשורות ואתה בוחר מה להסיר.
לכאורהזה עובד על wine
אתה יכול להסביר לי למה כשהסרתי את IDM דרך revo הוא הציעה למחוק את תיקיות המשתמש וכן קבצי טקסט שרשמתי לעצמי.אבל למה לתוכנה כמו MT4 אמור להיות קשר לדברים כמו תוכנות אחרות ו/או קבצים כמו תמונות וכו'
עד כמה שאני רואה אין גירסא של meta trader ל-mac. זה עובד על wine. הבעיה קרה כאשר ניסיתם להסיר את wine (או playonmac) או את meta trader?
למה לא@משחזר מידע אתה לא מתעסק עם מחשבי MAC?
עד כמה שאני רואה אין גירסא של meta trader ל-mac. זה עובד על wine. הבעיה קרה כאשר ניסיתם להסיר את wine (או playonmac) או את meta trader?
לא להשתמש בכונן, כי כל שימוש מפחית את הסיכויים לשיחזור מוצלח. ואז לנסות תוכנות לשיחזור קבצים מחוקים או לפנות לבעל מקצוע.אין לי מושג מה נעשה ומה לעשות אשמח לעזרה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים