דרוש מידע מחשב של מיקרוסופט SURFACE מומלץ?

• הוסף לסימניות
מחשב של מיקרוסופט SURFACE מומלץ?
באופן כללי
ומה אומרים על מחשב הנ"ל מעבד אינטל I5 לא יודע איזה דור
8 ג'יגה זיכרון
דיסק 128 ג'יגה SSD
מסך 13.5 אינטש
במחיר 2300 ש"ח

• הוסף לסימניות
באופן כללי- מישהו המליץ לי עליו לא מזמן.
לא הלכתי על זה בגלל שהמותג יחסית חדש והמחיר מוגזם.
כמובן שאי אפשר לשאול על מחשב 'איך המפרט הזה והזה'? הכל תלוי בצרכי המשתמש. אם אתה עוסק בהדמיות אדריכליות אז המחשב הזה שווה ערך [כמעט, ביחס לצרכים] למחשבון מדעי של קאסיו.

• הוסף לסימניות
מחשב של מיקרוסופט SURFACE מומלץ?
באופן כללי
ומה אומרים על מחשב הנ"ל מעבד אינטל I5 לא יודע איזה דור
8 ג'יגה זיכרון
דיסק 128 ג'יגה SSD
מסך 13.5 אינטש
במחיר 2300 ש"ח
על איזה דור surface מדובר?
על לפטופ? טאבלט?
זה בכלל לא חברה חדשה, זה התחיל לפני כמעט עשר שנים.
אולי תן יותר פרטים...

• הוסף לסימניות
על איזה דור surface מדובר?
על לפטופ? טאבלט?
זה בכלל לא חברה חדשה, זה התחיל לפני כמעט עשר שנים.
אולי תן יותר פרטים...
באופן כללי- מישהו המליץ לי עליו לא מזמן.
לא הלכתי על זה בגלל שהמותג יחסית חדש והמחיר מוגזם.
כמובן שאי אפשר לשאול על מחשב 'איך המפרט הזה והזה'? הכל תלוי בצרכי המשתמש. אם אתה עוסק בהדמיות אדריכליות אז המחשב הזה שווה ערך [כמעט, ביחס לצרכים] למחשבון מדעי של קאסיו.
כאן מתחילה הבעיה
חשוב מאוד לבדוק
איפה מצאת במחיר הזה?

תודה לכל המגיבים יש לי יותר פרטים ראשית אני צריך מחשב לשימושים רגילים ולא חריגים
הדגם הוא

Microsoft Surface Laptop 2 (Intel Core i5, 8GB RAM, 128GB) - פלטינה
המעבד הוא דור שמיני
מצאתי את זה באמזון
אין משלוח לארץ
יש לי דרך אחרת להביא את זה

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים יש לי יותר פרטים ראשית אני צריך מחשב לשימושים רגילים ולא חריגים
הדגם הוא

Microsoft Surface Laptop 2 (Intel Core i5, 8GB RAM, 128GB) - פלטינה
המעבד הוא דור שמיני
מצאתי את זה באמזון
אין משלוח לארץ
יש לי דרך אחרת להביא את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה