מחשב של עובד

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלםו וברכה
יש לי שתי מחשבים אני רוצה שתי דברים
1. תקיה משותף בין השתי מחשבים
2. תוכנה שדרכה אני יכול לראות בדיוק מה השני עושה
כן אני יודע התשובות
1.זה דרופבוקס
2. זה טיעם וויואר
אבל מה שאינ רוצה לדעת הוא
1.אולי יש משהו יותר טוב מזה
2. אני רוצה שלא יהיה להמחשב השני אפשרות לא לאפשר לי להשתלת על מחשבו חוץ דרך ניתוק מהאינטרנט יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1470362:
שלםו וברכה
יש לי שתי מחשבים אני רוצה שתי דברים
1. תקיה משותף בין השתי מחשבים
2. תוכנה שדרכה אני יכול לראות בדיוק מה השני עושה
כן אני יודע התשובות
1.זה דרופבוקס
2. זה טיעם וויואר
אבל מה שאינ רוצה לדעת הוא
1.אולי יש משהו יותר טוב מזה
2. אני רוצה שלא יהיה להמחשב השני אפשרות לא לאפשר לי להשתלת על מחשבו חוץ דרך ניתוק מהאינטרנט יש כזה דבר?

יש הרבה תוכנות טובות יותר ופחות , כל אחד והעדפות שלו. אני מאוד מרוצה מ http://alphacontrol.atera.com/ הסרוויס שמריץ את התוכנה לא בולט כל כך שמשתמשים בדרך כלל לא שמים לב לזה . ומאפשר לי לנהל הרבה מאוד תכנות בו זמנית .
אם אתה רוצה שמשתמש לא יוכל למנוע ממך להשתלט לו על המחשב ,אתה צריך לקחת ממנו הרשאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1470370:
יש הרבה תוכנות טובות יותר ופחות , כל אחד והעדפות שלו. אני מאוד מרוצה מ http://alphacontrol.atera.com/ הסרוויס שמריץ את התוכנה לא בולט כל כך שמשתמשים בדרך כלל לא שמים לב לזה . ומאפשר לי לנהל הרבה מאוד תכנות בו זמנית .
אם אתה רוצה שמשתמש לא יוכל למנוע ממך להשתלט לו על המחשב ,אתה צריך לקחת ממנו הרשאות.

מה התכונות העיקריות של הנ"ל?

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר בTEAM VIEWER שיש מספר וקוד אחד תמיד ואי אפשר לשנות וגם שזה לא יהיה התוכנה לגמרי רק החלק המקבל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה