נכתב ע"י trew;786040:עד כמה שאני יודע בגרסאות האחרונות של אינדיזיין וPS יש תמיכה בGPU היות והוא זה שמופצץ את המחשב בחום תנסי להגדיר בתוכנה שלא תשתמש בGPU, אם את צריכה את המחשב עכשיו לעבודה זה יכול להוות עזרה ראשונה די מוצלחת לדעתי.
אז שלמי לו על הגעהנכתב ע"י שושנה;791078:הטכנאי טוען שצריך לבדוק אותו במעבדה...לתת לו אותו????
אני לא רוצה להוציא אותו...ועוד אני כאן באמצע ככ הרבה עבודות דחופות....
נכתב ע"י DVD COAN;791101:אז שלמי לו על הגעה
הצילוווו.....
שוב אותה בעיה...הוא נכבה לי היום כבר 20 פעמים אולי...
הטכנאי טוען שצריך לבדוק אותו במעבדה...לתת לו אותו????
אני לא רוצה להוציא אותו...ועוד אני כאן באמצע ככ הרבה עבודות דחופות....
עד כמה שאני יודע בגרסאות האחרונות של אינדיזיין וPS יש תמיכה בGPU היות והוא זה שמופצץ את המחשב בחום תנסי להגדיר בתוכנה שלא תשתמש בGPU, אם את צריכה את המחשב עכשיו לעבודה זה יכול להוות עזרה ראשונה די מוצלחת לדעתי.
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;791241:ישנן תוכנות שמדמות עומס מלאכותי, במקביל לבדיקת החום, ואפשר לבדוק עומס על הכרטיס מסך, ועומס על המעבד בנפרד.
אין לי כאן עכשיו PS כדי לבדוקנכתב ע"י שושנה;791237:איך אני מגדירה בתוכנה שלא תשתמש בGPU??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים