מחשב שנכבה פתאום...

• הוסף לסימניות
יש לי טכנאי מאוד אמין, שמבין מצויין.....
בכ"א זה באחריותו והוא יבוא לבדוק...

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני יודע בגרסאות האחרונות של אינדיזיין וPS יש תמיכה בGPU היות והוא זה שמופצץ את המחשב בחום תנסי להגדיר בתוכנה שלא תשתמש בGPU, אם את צריכה את המחשב עכשיו לעבודה זה יכול להוות עזרה ראשונה די מוצלחת לדעתי.

• הוסף לסימניות
בינתיים הוא עובד לי, מאתמול בצהרים הוא לא נכבה שוב...

נכתב ע"י trew;786040:
עד כמה שאני יודע בגרסאות האחרונות של אינדיזיין וPS יש תמיכה בGPU היות והוא זה שמופצץ את המחשב בחום תנסי להגדיר בתוכנה שלא תשתמש בGPU, אם את צריכה את המחשב עכשיו לעבודה זה יכול להוות עזרה ראשונה די מוצלחת לדעתי.

• הוסף לסימניות
כנראה הלך המאורר של הכרטיס מסך. רוב הסיכויים שיש לך משולב בלוח, אפשר בכלל להוציא את הכרטיס עד שיחליפו לא תרגישי הרבה הבדל.
זה לא מחשב חדש. CORE2 כבר לא משווקים 18 חודשים....

• הוסף לסימניות
יכול להיות שצריך כאן כרטיס מסך טוב יותר. שמגיע עם קירור איכותי.

• הוסף לסימניות
הצילוווו.....
שוב אותה בעיה...הוא נכבה לי היום כבר 20 פעמים אולי...

הטכנאי טוען שצריך לבדוק אותו במעבדה...לתת לו אותו????
אני לא רוצה להוציא אותו...ועוד אני כאן באמצע ככ הרבה עבודות דחופות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושנה;791078:
אז שלמי לו על הגעה

• הוסף לסימניות
זה העניין, הוא היה פה כבר וניסה לפתור את הבעיה מכאן ולא הצליח...
אז הוא טען שאי אפשר, צריך לבדוק אותו במעבדה....

נכתב ע"י DVD COAN;791101:
אז שלמי לו על הגעה

• הוסף לסימניות
הצילוווו.....
שוב אותה בעיה...הוא נכבה לי היום כבר 20 פעמים אולי...

...

• הוסף לסימניות
ישנן תוכנות שמדמות עומס מלאכותי, במקביל לבדיקת החום, ואפשר לבדוק עומס על הכרטיס מסך, ועומס על המעבד בנפרד.
כך תוכלו לדעת מי האשם.
אם החום הוא קיצוני, כנראה שמשהו פיזית לא תקין, וצריך להחליף מאוורר או גוף קירור, או כרטיס מסך.
אם החום הוא לא קיצוני, כנראה שצריך רק תוספת אוורור למארז.

נ.ב.
אם הכרטיס מסך הוא מובנה, בכל מקרה מומלץ לקנות כרטיס מסך עצמאי, זה מאוד עוזר לביצועים של גרפיקה. גם כרטיס מסך פשוט מקפיץ את הביצועים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;791241:
ישנן תוכנות שמדמות עומס מלאכותי, במקביל לבדיקת החום, ואפשר לבדוק עומס על הכרטיס מסך, ועומס על המעבד בנפרד.

איזה??? תנו שמות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושנה;791237:
איך אני מגדירה בתוכנה שלא תשתמש בGPU??
אין לי כאן עכשיו PS כדי לבדוק
אבל אני חושב שזה נמצא בג'נרל בהגדרות

פשוט תעברי על ההגדרות ותפשי את המילה GPU (אם יש לזה תרגום לעברית אז הוא האצה גרפית)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה