- הוסף לסימניות
לעיתים קרובות מאד המחשב נתקע, המסך נכבה וכעבור כמה שניות נדלק שוב ונרשם לי בשורת המשימות:
מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור, שחזור בוצע בהצלחה. או שהמחשב נתקע סתם. ואז אני לוחצת לחיצה ארוכה כדי לכבות ומדליקה שוב. זה ממש מעצבן זה יכול לקרות לי כל 10 דקות ופחות או שעתיים בסדר האם מישהו יודע/ת מה הבעיה?
יש לציין שטכנאי כבר החליף לי מערכת לפני חודש למרות שלא ראה בעיה והכל אותו דבר.
מהתיקון כל פעם שזה קורה אני מצלמת את המסך ושומרת לפי מספרים, כבר הגעתי ל-120! בנוסף לכמה פיספוסים.
אל תיעצו לי לקרוא שוב לטכנאי מה אעשה ללא מחשב?!... מצ"ב קובץ לדוגמא.
אודה מאד לכל מי שיענה
<!-- / message --><!-- attachments --><FIELDSET class=fieldset><LEGEND>קבצים מצורפים</LEGEND><TABLE border=0 cellSpacing=15 cellPadding=0><TBODY><TR><TD>
</TD><TD>19.pdf (278.1 ק"ב, 6 צפיות)</TD></TR></TBODY></TABLE></FIELDSET>
מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור, שחזור בוצע בהצלחה. או שהמחשב נתקע סתם. ואז אני לוחצת לחיצה ארוכה כדי לכבות ומדליקה שוב. זה ממש מעצבן זה יכול לקרות לי כל 10 דקות ופחות או שעתיים בסדר האם מישהו יודע/ת מה הבעיה?
יש לציין שטכנאי כבר החליף לי מערכת לפני חודש למרות שלא ראה בעיה והכל אותו דבר.
מהתיקון כל פעם שזה קורה אני מצלמת את המסך ושומרת לפי מספרים, כבר הגעתי ל-120! בנוסף לכמה פיספוסים.
אל תיעצו לי לקרוא שוב לטכנאי מה אעשה ללא מחשב?!... מצ"ב קובץ לדוגמא.
אודה מאד לכל מי שיענה
<!-- / message --><!-- attachments --><FIELDSET class=fieldset><LEGEND>קבצים מצורפים</LEGEND><TABLE border=0 cellSpacing=15 cellPadding=0><TBODY><TR><TD>
הנושאים החמים