נכתב ע"י ידי זהב;1079874:איפה לרשום את זה?
הפעם זה לא זה.נכתב ע"י דיני 2013;1079882:כנראה יש לך את הוירוס הידוע שכבר דובר פה הרבה, שמסתיר את כל התיקיות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1079864:תריצי את הפקודה הבאה רק במקום
E
תרשמי את האות כונן הנכונה
*.*\:attrib -h -a -r -s /d /s e
נכתב ע"י ידי זהב;1079897:מה אני צריכה לעשות עכשיו?
תודה...נכתב ע"י a26955;1079956:כנראה שלחכות על 'פרסומון'.
בטח יהיה לו תשובה....
התיקיה שנוספה היא שום דבר לעניינינו.נכתב ע"י ידי זהב;1079993:יופי שבאת
כשאני בודקת במאפיינים הוא מלא... כמעט עד הסוף.
עכשיו שהכנסתי אותו שוב וכתבתי לו לסרוק ולתקן, הוא כתב שנמצאו בעיות ותוקנו.
כשאני פותחתי עכשיו נוספה לי תיקיה FOUND000 עם קבצים בסיומת CHK
תודה.נכתב ע"י ידי זהב;1080126:מי כעמך ישראל!
כשעה עמל פרסומון לבדוק מה הבעיה ואיך ניתן לפותרה.
תבורך משמים.
לא התכוונתי.נכתב ע"י ידי זהב;1080165:חלילה. מהר מאוד קלטת נתונים,
לא ניראה לי שאני צריכה להסביר. כולם יודעים שאתה מומחה,
עובדה- אמרו לי לחכות לך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים