כללי מחשב תותח שיבין גרפיקאית

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני עומדת לפני קניית מחשב חדש.
כיון שאין לי זמן וכסף לקנות משהו בינוני, ולתחזק אותו כל היום אני מעוניינת לשמוע המלצה למחשב על.
מנסיונכם....

תכונות:
חזק, עובד מהר, עוצמתי (פותח תוכנות בשניה, גם קבצים כבדים, נטען מהר)
מסך רחב ברזולציה גבוה, צבעי מסך נכונים, כרטיס מסך חזק.
מהירות תגובה של עכבר מקלדת.
כח רינדור מהיר ויעיל.
יכולת לעבוד על על כמה פרויקטים בו זמנית.
כמות איכסון גדולה (2T לפחות) כולל גיבוי פנימי לקבצים.

בקיצור מחשב שלא יראה טכנאי, עובד כמו לביאה, בלי תלונות.

מתלבטת בין מאק לפיסי, אשמח לשמוע את דעת המנוסים. (בדגם הכי חזק שלהם מה יהיה יותר עוצמתי בתכונות הנ"ל)

קצת עלי: גרפיקאית ומעצבת, עובדת עם רוב תוכנות העיצוב והאנימציה כולל רינדורים כבדים.
בינהם: אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין, פרימייר, אפטר אפקטס, מדיה אנקודר, זיברש, מאיה, דרימוויור, ברידג', פלאש, לייטרום, תוכנות אופיס.

בואו לא נדבר כרגע על תקציב, אני מעונינת לשמוע המלצות והצעות מחיר למחשבים הכי טובים שיש בשוק, פרמטרים ואולי קצת הסבר מה אני בדיוק צריכה, כיון שאינני טכנאית.

תודה רבה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;2024081:
בואו לא נדבר כרגע על תקציב, אני מעונינת לשמוע המלצות והצעות מחיר למחשבים הכי טובים שיש בשוק
מק
פיסי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;2024118:

תודה הקישורים חסומים לי,
יש אפשרות להביא את זה כתמונה?
תודה גדולה

כמו"כ אשמח לשמוע מעוד גרפיקאים/יות מאיזה מחשב היו מרוצות (ומאיזה לא...)

• הוסף לסימניות
המחירים שם למק: 16.5-22.5 אלף ש"ח.
pc: 3799 $

• הוסף לסימניות
אני הייתי בשלב שלך, ובאמת הלכתי על מחשב מותאם וחזק.
הוא על הכביש כבר קרוב לשנתיים, עובד פיקס ולא ראה טכנאי...

ממליצה לך מאאאד על משה רוזן 054-8416494 http://www.vipcomputers.co.il/
רכשתי אצלו מחשב וכל מה שרציתי היה באמת - מחשב שלא יראה טכנאי, עובד כמו לביאה, בלי תלונות...
הוא ענה על כל הדרישות שלי.
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
הנושא בין מק לפיסי נדוש כאן כבר הרבה פעמים, והנה מעט...

אחד

שתים

שלש

יש עוד הרבה, צריך רק לעשות חיפוש בפורום, ולכתוב מק או פיסי, הדבר הזה נדוש לא רק כאן, זוהי 'סוגיה' שלימה... בעולם הרחב שחי ללא ערכים אז הנושא של מק או פיסי גובל באידיאולוגיה, כנראה שסטיב ג'ובס (או איך שלא קוראים לו...) היה כל כך חכם, שהוא ממש הצליח להכניס 'מושגים' בעולם הדיגיטל, ולתת לך להרגיש מה אתה חייב שיהיה לך...

בקיצור, מה שאני הבנתי מה'תחקיר' שעשיתי בזמנו, מק זה מותג, בעל עסק שרוצה לשדר עצמו כיוקרתי יותר מהאחרים, כמו שהוא ינהג על מרצדס, הוא יחזיק מחשבים של מאק [שיהיה כמובן תפוח גדול של אפל מאחורה...], ואכן אפשר לראות כשמחפשים בגוגל תמונה של מסך מחשב, יש הרבה יותר תמונות ווקטורים של מאק, כי זה מותג מעבר למה שהוא באמת עושה...

ואכן הרבה עושה החזות הויזואלית של המחשב ולא מעבר לך, אך זה לא הכל...

יש הטוענים, אם כי אני מפקפק בזה, שהתכנות של אפל הוא ברמה מאד גבוהה, בהתאמה מאד מדויקת בין כל הרכיבים של המחשב, גם החומרה, וגם כל התוכנות, אולי... ולכן גם אומרים שהמחשבים של מאק יותר מוגנים מווירוסים, (מה שאכן נכון, אך מאד יכול להיות שההאקרים שעסוקים בליצור את הווירוסים יילכו על משהו יותר גדול - שזה כמובן פיסי - כי זה יותר כלכלי בסופו של דבר...).

מצד שני יש מוגבלות מאד גדולה, כשאתה כן זקוק לטכנאי מחשבים, רוב הטכנאים לא מתעסקים עם מק, (ושלא יקפצו עלי כווווול התכנאים של מק, כי יש גם כאלה, אך עדיין...), כמו כן כל הקבצים במק הם בעלי סיומת אחרת, ולכן צריך התאמה למחשבים של מק.

במק לא שייך שיבוא טכנאי ויחליף לך רק רכיב אחד במחשב, כי כל המחשב נמצא בתוך המסך, וזה הרבה יותר מורכב, זה לא כמו ה'קופסה' שיש לפיסי והכל נגיש.

ועוד ועוד, וכן הלאה...

בסופו של דבר פיסי הוא לאנשים 'פשוטים', ומק כנראה לאלה שאינם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat6;2026566:

רכשתי אצלו מחשב וכל מה שרציתי היה באמת - מחשב שלא יראה טכנאי, עובד כמו לביאה, בלי תלונות...

תפני למשה רוזן יש לו גם ניק בפרוג-פופקו, הוא ממש אלוף

• הוסף לסימניות
המאקים הטובים הנייחים (מעבדי 4 ליבות I7 חזק), באים כיום כמסך דק בלבד, כשמאחור בליטה קטנה לכל המוח, זה מדהים.
הם חזקים באופן בלתי רגיל.
המסך של מאק ידוע כבעל החדות הטובה ביותר.
המחיר חצי ממה שאומרים כאן באזור 8-9 אלף ש"ח.

אבל כמובן מי שרגיל לפי.סי. לא יאהב את המאק.
כיום ישנם פי.סי מעולים (לגיימרים...) במפרט חזק שכנראה איכותם לא נופלת בהרבה משל מאק, וגם המחיר...
הארדיסק פלאש מהיר (איכותי, של 'אינטל') לא קיים בנפח 2 טרה ככל הידוע לי, אבל ניתן לגבות בכונן חיצוני מהיר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירוק עד45;2026909:
המאקים הטובים הנייחים (מעבדי 4 ליבות I7 חזק),

ציינתי למחירים שמובאים בקישור למעלה.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות לכאן ללא קישורים
מפרט של מחשב כזה?
גם אני רוצה להחליף בעקבות איטיות של המחשב
ודיסק קשיח שהלך לעולמו...
עדיין לא למק
אבל כן את כל החוזק והיכולות למחשב גרפי שלא נתקע...
לכאורה יש לי הרבה כבר במחשב של היום שאוכל להעביר,
רק את הקופסא החיצונית +עוד כמה דרישות... מה כדאי?
תודה תודה

• הוסף לסימניות
...
כפילות

• הוסף לסימניות
תודה לכולם:)

נכתב ע"י םןץףך;2025810:
המחירים שם למק: 16.5-22.5 אלף ש"ח.
pc: 3799 $
אני הייתי בחנות של איידיגיטל, ולא זה המספרים ששמעתי.
נכתב ע"י efrat6;2026566:

תודה:)
נכתב ע"י welcome;2026846:
הנושא בין מק לפיסי נדוש כאן כבר הרבה פעמים, והנה מעט...

אחד

שתים

שלש

יש עוד הרבה, צריך רק לעשות חיפוש בפורום, ולכתוב מק או פיסי, הדבר הזה נדוש לא רק כאן, זוהי 'סוגיה' שלימה... בעולם הרחב שחי ללא ערכים אז הנושא של מק או פיסי גובל באידיאולוגיה, כנראה שסטיב ג'ובס (או איך שלא קוראים לו...) היה כל כך חכם, שהוא ממש הצליח להכניס 'מושגים' בעולם הדיגיטל, ולתת לך להרגיש מה אתה חייב שיהיה לך...

בקיצור, מה שאני הבנתי מה'תחקיר' שעשיתי בזמנו, מק זה מותג, בעל עסק שרוצה לשדר עצמו כיוקרתי יותר מהאחרים, כמו שהוא ינהג על מרצדס, הוא יחזיק מחשבים של מאק [שיהיה כמובן תפוח גדול של אפל מאחורה...], ואכן אפשר לראות כשמחפשים בגוגל תמונה של מסך מחשב, יש הרבה יותר תמונות ווקטורים של מאק, כי זה מותג מעבר למה שהוא באמת עושה...

ואכן הרבה עושה החזות הויזואלית של המחשב ולא מעבר לך, אך זה לא הכל...
הויזואליות ממש לא מעניינת אותי, גם לא המותג.
יש הטוענים, אם כי אני מפקפק בזה, שהתכנות של אפל הוא ברמה מאד גבוהה, בהתאמה מאד מדויקת בין כל הרכיבים של המחשב, גם החומרה, וגם כל התוכנות, אולי... ולכן גם אומרים שהמחשבים של מאק יותר מוגנים מווירוסים, (מה שאכן נכון, אך מאד יכול להיות שההאקרים שעסוקים בליצור את הווירוסים יילכו על משהו יותר גדול - שזה כמובן פיסי - כי זה יותר כלכלי בסופו של דבר...).

מצד שני יש מוגבלות מאד גדולה, כשאתה כן זקוק לטכנאי מחשבים, רוב הטכנאים לא מתעסקים עם מק, (ושלא יקפצו עלי כווווול התכנאים של מק, כי יש גם כאלה, אך עדיין...), כמו כן כל הקבצים במק הם בעלי סיומת אחרת, ולכן צריך התאמה למחשבים של מק.
זה נשמע לא טוב, מה פירוש בעלי סיומת שונה?
קבצי פוטוש' אידי' ואילוס' שעבדתי עליהם במק, לא יפתחו טוב בפיסי אחר?!
במק לא שייך שיבוא טכנאי ויחליף לך רק רכיב אחד במחשב, כי כל המחשב נמצא בתוך המסך, וזה הרבה יותר מורכב, זה לא כמו ה'קופסה' שיש לפיסי והכל נגיש.
אני לא רוצה טכנאי!!!
למה שאצטרך טכנאי,אם אני קונה את ההכי טוב שיש?
ואני מאמינה שיש לאפל טכנאים שיודעי לפתוח את המסך, כשצריך. לא?
ועוד ועוד, וכן הלאה...
מה עוד?
בסופו של דבר פיסי הוא לאנשים 'פשוטים', ומק כנראה לאלה שאינם...
מה הקשר?
נכתב ע"י ירוק עד45;2026909:
המאקים הטובים הנייחים (מעבדי 4 ליבות I7 חזק), באים כיום כמסך דק בלבד, כשמאחור בליטה קטנה לכל המוח, זה מדהים.
הם חזקים באופן בלתי רגיל.
המסך של מאק ידוע כבעל החדות הטובה ביותר.

אבל כמובן מי שרגיל לפי.סי. לא יאהב את המאק.
כיום ישנם פי.סי מעולים (לגיימרים...) במפרט חזק שכנראה איכותם לא נופלת בהרבה משל מאק, וגם המחיר...
מדבר מנסיון? של מה?
הארדיסק פלאש מהיר (איכותי, של 'אינטל') לא קיים בנפח 2 טרה ככל הידוע לי, אבל ניתן לגבות בכונן חיצוני מהיר.
אתה מדבר על מאק או פיסי?
נכתב ע"י ונתנו10;2026944:
אם תסתכל טוב תראה שזה רחוק מלהיות המחשב הכי טוב שלהם,
שעולה אגב בסביבות ה50 אלף ש"ח.
http://www.idigital.co.il/?catid={6...itemid={0A81011F-D6F6-49E1-BD32-B9F457B13191}
אוקי, לא להסחף...
אני מבינה שאפר לצאת אצלם עם מחשב מצוין ב10 אלף ש"ח.

• הוסף לסימניות
סליחה על החפירות אבל אני ממש לפני קניה
ומאוד מתלבטת
התגובות שלכם עוזרות

• הוסף לסימניות
ממליצה לפנות לניק פופקו.
קניתי אצלו מחשב ואני מאד מרוצה...

• הוסף לסימניות
שבוע מבורך
מנסיוני האישי עדיף מק, מחשב אמין, אין צורך באנטי וירוס וכל מיני תוכנות לניקוי
צריך פחות תשומת לב לתחזוקה יום-יומית..
חזק, ואמין
החיסרון שלו זה המחיר- אפשר למצוא מחשבים ביד שניה ..
אם תרצי אשמח להפנות אותך לטכנאי שלי, יש לו מחירים מצוינים והוא מאוד אמין
שיהיה ב״הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ifati;2030306:
שבוע מבורך
מנסיוני האישי עדיף מק, מחשב אמין, אין צורך באנטי וירוס וכל מיני תוכנות לניקוי
צריך פחות תשומת לב לתחזוקה יום-יומית..
חזק, ואמין
החיסרון שלו זה המחיר- אפשר למצוא מחשבים ביד שניה ..
אם תרצי אשמח להפנות אותך לטכנאי שלי, יש לו מחירים מצוינים והוא מאוד אמין
שיהיה ב״הצלחה!

מאוד אשמח לפרטים.
תודה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה