ברכי פוזנר
מהמשתמשים המובילים!
פמ"ג DIP
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
•
- הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני עומדת לפני קניית מחשב חדש.
כיון שאין לי זמן וכסף לקנות משהו בינוני, ולתחזק אותו כל היום אני מעוניינת לשמוע המלצה למחשב על.
מנסיונכם....
תכונות:
חזק, עובד מהר, עוצמתי (פותח תוכנות בשניה, גם קבצים כבדים, נטען מהר)
מסך רחב ברזולציה גבוה, צבעי מסך נכונים, כרטיס מסך חזק.
מהירות תגובה של עכבר מקלדת.
כח רינדור מהיר ויעיל.
יכולת לעבוד על על כמה פרויקטים בו זמנית.
כמות איכסון גדולה (2T לפחות) כולל גיבוי פנימי לקבצים.
בקיצור מחשב שלא יראה טכנאי, עובד כמו לביאה, בלי תלונות.
מתלבטת בין מאק לפיסי, אשמח לשמוע את דעת המנוסים. (בדגם הכי חזק שלהם מה יהיה יותר עוצמתי בתכונות הנ"ל)
קצת עלי: גרפיקאית ומעצבת, עובדת עם רוב תוכנות העיצוב והאנימציה כולל רינדורים כבדים.
בינהם: אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין, פרימייר, אפטר אפקטס, מדיה אנקודר, זיברש, מאיה, דרימוויור, ברידג', פלאש, לייטרום, תוכנות אופיס.
בואו לא נדבר כרגע על תקציב, אני מעונינת לשמוע המלצות והצעות מחיר למחשבים הכי טובים שיש בשוק, פרמטרים ואולי קצת הסבר מה אני בדיוק צריכה, כיון שאינני טכנאית.
תודה רבה
אני עומדת לפני קניית מחשב חדש.
כיון שאין לי זמן וכסף לקנות משהו בינוני, ולתחזק אותו כל היום אני מעוניינת לשמוע המלצה למחשב על.
מנסיונכם....
תכונות:
חזק, עובד מהר, עוצמתי (פותח תוכנות בשניה, גם קבצים כבדים, נטען מהר)
מסך רחב ברזולציה גבוה, צבעי מסך נכונים, כרטיס מסך חזק.
מהירות תגובה של עכבר מקלדת.
כח רינדור מהיר ויעיל.
יכולת לעבוד על על כמה פרויקטים בו זמנית.
כמות איכסון גדולה (2T לפחות) כולל גיבוי פנימי לקבצים.
בקיצור מחשב שלא יראה טכנאי, עובד כמו לביאה, בלי תלונות.
מתלבטת בין מאק לפיסי, אשמח לשמוע את דעת המנוסים. (בדגם הכי חזק שלהם מה יהיה יותר עוצמתי בתכונות הנ"ל)
קצת עלי: גרפיקאית ומעצבת, עובדת עם רוב תוכנות העיצוב והאנימציה כולל רינדורים כבדים.
בינהם: אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין, פרימייר, אפטר אפקטס, מדיה אנקודר, זיברש, מאיה, דרימוויור, ברידג', פלאש, לייטרום, תוכנות אופיס.
בואו לא נדבר כרגע על תקציב, אני מעונינת לשמוע המלצות והצעות מחיר למחשבים הכי טובים שיש בשוק, פרמטרים ואולי קצת הסבר מה אני בדיוק צריכה, כיון שאינני טכנאית.
תודה רבה
הנושאים החמים