מחשב תקוע!! וירוס או התנגשות שתי תוכנות?

• הוסף לסימניות
הכנסתי אונקי עם וירוס ולכן התקנתי אנטי וירוס נוסף.... ומאז המחשב עולה ונתקע מיד!!! נראה לי שהבעיה היא שפועלים שני אנטי וירוס אך אין לי אפשרות לנטרל אחד מהם כי המחשב נתקע בשולחן העבודה. האם יש דרך עוקפת??? יכול להיות שהוירוס פעיל במחשב??? איך אני בודקת את זה??

• הוסף לסימניות
תסיר דרך מצב בטוח, בכל מקרה לא בטוח שזה הסיבה היחידה אבל זה בהחלט סיבה למחשב להיתקע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;911299:
תסיר דרך מצב בטוח, בכל מקרה לא בטוח שזה הסיבה היחידה אבל זה בהחלט סיבה למחשב להיתקע

איך מגיעים למצב זה???

• הוסף לסימניות
תשחק עם הF8 בהפעלה של המחשב עד שיקפוץ לך תפריט תבחר באפשרות העליונה SAFE MODE ותמתין עד שהווינדוס יעלה

• הוסף לסימניות
בעיקרון במצב בטוח לא תמיד אפשר להסיר אנטי-וירוס בגלל ששירות המערכת של ההתקנות/הסרות (WINDOWS INSTALLER) לא מופעל במצב בטוח כברירת מחדל.

יש אפשרות כן להפעיל אותו במצב בטוח (מתייחס למצב בטוח עם שירותי מערכת)

לפתוח שורת פקודה ולהעתיק

REG ADD "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Network\MSIServer" /VE /T REG_SZ /F /D "Service"

ואז את זה

net start msiserver

כדי להפעיל ידנית את השירות

אם זה לא עובד, לפעמים צריך לעשות כיבוי והפעלה שוב לתוך מצב בטוח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;911794:
איך? אפשר הסבר הסבר קצר....

הפעלה במצב בטוח, ניסת?

דרך קלה להגיע למצב בטוח: פשוט לגרום למחשב לקרוס, ולפעיל מחדש, ואז ישנה אפשרות של SAFE MODE

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;911810:
איך "לגרום" לו???

לנתק מהחשמל כשהוא פועל :eek::eek:
יש דרכים לגיטימיות יותר, אבל לאנשים פשוטים כמונו, צריך פיתרון מהיר ושטוח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;911246:
הכנסתי אונקי עם וירוס ולכן התקנתי אנטי וירוס נוסף.... ומאז המחשב עולה ונתקע מיד!!! נראה לי שהבעיה היא שפועלים שני אנטי וירוס אך אין לי אפשרות לנטרל אחד מהם כי המחשב נתקע בשולחן העבודה. האם יש דרך עוקפת??? יכול להיות שהוירוס פעיל במחשב??? איך אני בודקת את זה??

מה זה נקרא נתקע מיד

יש חלון כחול או הפעלה מחדש

נשאר חלון שחור עם עכבר

כי יש פעמים שזה דופק את קבצי רגסרטי (למתקדמים)

דבר ראשון כמו שאמרו למעלה שיחזור מערכת

במידע שהמחשב חוזר כל הזמן בהתחלה לבחור
disable automatic restart on system failure
ותביא את המספר שגיאה של חלון כחול
צפה בקובץ המצורף 147906
בהצלחה

קבצים מצורפים

• disable automatic restart on system failure.jpg
    KB 41.5 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה