כללי מחשב all in one

• הוסף לסימניות
ניוד, לא כמו נייד, הוא שוקל הרבה, אבל אפשרי יותר מנייח

גרפיקה, זה כבר תלוי רק במפרט הטכני שלו, אין שום קשר בין מבנה המחשב למפרט

יש לי כזה למכירה, http://www.prog.co.il/showpost.php?p=2038554&postcount=1

• הוסף לסימניות
הערה קטנה: יש קשר הדוק בין מבנה המחשב למפרט.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;2081206:
הערה קטנה: יש קשר הדוק בין מבנה המחשב למפרט.
בהצלחה

אנא החכימנו,
בקשר למחשב הנ"ל,
איך משפיע המבנה על המפרט ?

• הוסף לסימניות
עוצמת המחשב , כגון: כרטיס מסך, קירור, ספק כח, אם רוצים חלקים איכותיים מהנ"ל, הם פשוט טכנית גדולים, ולא שייך בשום צורה להכניס אותם למחשב AIO.
מצד שני לאנשי משרד , גרפיקה סטנדרטית, לא חייבים חומרה איכותית, ויקרה, ואפשר להסתפק ב AIO.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;2086889:
עוצמת המחשב , כגון: כרטיס מסך, קירור, ספק כח, אם רוצים חלקים איכותיים מהנ"ל, הם פשוט טכנית גדולים, ולא שייך בשום צורה להכניס אותם למחשב AIO.
מצד שני לאנשי משרד , גרפיקה סטנדרטית, לא חייבים חומרה איכותית, ויקרה, ואפשר להסתפק ב AIO.

האם אני יכול להסיק מדבריך שאם יש לי מחשב נייד בעל מפרט טכני X, הוא לא יוכל להגיע לעוצמה של מחשב נייח בעל מפרט טכני זהה ?

• הוסף לסימניות
פשוט שלא

• הוסף לסימניות
ואם המחשב בעצמו גדול, לדוג' 27 אינץ'.
המליצו לי מאד על מחשב כזה ואמרו שמתאים בדיוק לגרפיקאים...
מה ששמתי לב שמאד קשה למצוא מחשב כזה שיש שם את המפרט המדויק שאני רוצה, והבעייתיות בו שאי אפשר להכניס חלקים חדשים כרצוני

• הוסף לסימניות
בדיוק רציתי לשאול-
הביאו לי מחשב כזה -all in one
hp 200

רציתי להשתמש בו כתיגבור. השאלה אם הוא שווה את המאמץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה