מחשב notebook asus למכירה

• הוסף לסימניות
עקב בעיה בדיסק קשיח, אני מוכרת מחשב נייד מעולה מבית asus לבן, קטן וקומפקטי, מסך 10'.
הצעות...

• הוסף לסימניות
סוללה של 6 תאים, שעובדת לפחות כ-4 שעות.

• הוסף לסימניות
נשמע מעניין,

מה בדיוק הבעיה בדיסק קשיח?
כמה זיכרון?
מה המחיר?

• הוסף לסימניות
להלן מפרט המחשב:
גודל מסך : 10 אינטש נפח דיסק קשיח : 160GB נפח זכרון : 1GB מהירות מעבד : 1.60GHz רזולוציה : 1024x600 סוג מעבד : Intel® Atom™ משקל : 1.5 ק"ג סוג זכרון : DDR2 יציאות : RJ-45 , USB , VGA כניסות : Ethernet (כבל רשת) , USB 2.0 , VGA חיבור אלחוטי : blutooth

אין לי מושג מה בדיוק הבעיה של הדיסק קשיח, מי שמבין מוזמן לבדוק ואז לקנות. אני לא מוכרת בע"ח:D
לגבי המחיר, אני פתוחה להצעות.

• הוסף לסימניות
1. תלוי באמת מה הבעיה של הדיסק קשיח? נפילות מתח או סתם בעיה באיחסון - אחרת למה שאני יקנה חתול בשק [אפילו לא חתול, בקושי עכבר...]
בקשר לזיכרון, לא שאלתי על זיגרון הדיסק, אלא על זיכרון הRAM, זיכרון פנימי בלע"ז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;740826:
מחשב עם בעיה? לא מצאנו בגוגל...
:p

תחפש בפרוג:) כל החלקים חוץ מהדיסק מעולים, יש נרתיק והכל תקין. אחלה מחשב, רק תציעו גם אחלה מחיר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י credit;740828:
תחפש בפרוג:) כל החלקים חוץ מהדיסק מעולים, יש נרתיק והכל תקין. אחלה מחשב, רק תציעו גם אחלה מחיר :)

:confused:

נכתב ע"י credit;740794:
אין לי מושג מה בדיוק הבעיה של הדיסק קשיח, מי שמבין מוזמן לבדוק ואז לקנות. אני לא מוכרת בע"ח

• הוסף לסימניות
הקפצה.
המכרז נסגר בסופשבוע... השווי שלו בשוק 650-700 לפחות, ניתן לראות ולהתרשם.

• הוסף לסימניות
אסוס היא חברה טובה, אפילו הניק שלי על שמה :) אבל בדקתם שאין לכם אחריות?

• הוסף לסימניות
מחשב כזה חדש עולה בערך 1300ש"ח אז יד שניה עולה 700 בניקוי דיסק קשיח פגום אני מציע 480 ש"ח
בטח מפתיע לגלות שאחרי שנה ערך המחשב כל כך ירד!! טוב זה ירידת הדורות. אבא שלי שילם 2000$ על מחשב עם זיכרון כולל של 64K וסבתא שלי התלבטה האם לקנות מקרר או דירה (בסוף קנתה מקרר:cool:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י credit;742624:
תודה. המחיר שלו באמת צנח, הוא עלה בזמנו כמעט 2000 ש"ח, למי שמתעסק עם זה, אני מאמינה שיהיה שווה לקנות אותו גם ב-600+ ולתקן אותו. תזדרזו, סוס עבודה!

כמה סוס עבודה כבר יכול להיות נוטבוק 10.1 עם זיכרון של 1 G??
זה נוטבוק כמו כל הנוטבוקים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה